Olin Vloženo 3. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 3. Březen 2010 Také budu mít své vyhražené parkoviště :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 8. Březen 2010 Sdílet Vloženo 8. Březen 2010 tak kde budou embéčka a užofky mi je fuk hlavně aby byl trávník na GOLF Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 8. Březen 2010 Sdílet Vloženo 8. Březen 2010 Nesééér Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 9. Březen 2010 Sdílet Vloženo 9. Březen 2010 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pešír Vloženo 9. Březen 2010 Sdílet Vloženo 9. Březen 2010 parádní cedule, kde se to dá sehnat a jak to je velký? kláca: klidně ti udělám i jamku na GOLFa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 9. Březen 2010 Sdílet Vloženo 9. Březen 2010 já ti dám jamku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Vloženo 9. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 9. Březen 2010 parádní cedule, kde se to dá sehnat a jak to je velký? kláca: klidně ti udělám i jamku na GOLFa Na Aukru a je ve velikosti A4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RST Vloženo 13. Březen 2010 Sdílet Vloženo 13. Březen 2010 Jestli ve zdraví přežijem Běšiny, tak bych se rád přijel ukázat eRkem. Mám to za humnama, tak doufám, že vše vyjde a přijedu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 20. Březen 2010 Sdílet Vloženo 20. Březen 2010 eRko určo přivez Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Vloženo 20. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 20. Březen 2010 Naprosto souhlasím s Martinem, eRek není nikdy dost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
admin Vloženo 28. Březen 2010 Sdílet Vloženo 28. Březen 2010 Program srazu ZDE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 14. Duben 2010 Sdílet Vloženo 14. Duben 2010 Už mam na pátek nahlášenou dovču Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PTiCA Vloženo 14. Duben 2010 Sdílet Vloženo 14. Duben 2010 covece to bych si mel taky nahlasit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 15. Duben 2010 Sdílet Vloženo 15. Duben 2010 už taky mám, přemejšlim spíš i o pondělí projistotu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 15. Duben 2010 Sdílet Vloženo 15. Duben 2010 to myslíš, že to budeš mít tak náročný?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 16. Duben 2010 Sdílet Vloženo 16. Duben 2010 to mám dycky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 16. Duben 2010 Sdílet Vloženo 16. Duben 2010 tak to bych letos mohl zůstat přes noc, když je to tam tak vostrý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 16. Duben 2010 Sdílet Vloženo 16. Duben 2010 už taky mám, přemejšlim spíš i o pondělí projistotu manželka tě odveze ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 19. Duben 2010 Sdílet Vloženo 19. Duben 2010 to jo, jde oto abych si nepoblil celej introš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 20. Duben 2010 Sdílet Vloženo 20. Duben 2010 já ti vemu blicí pytlík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Vloženo 20. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 20. Duben 2010 Tak už mám doma 42 pohárků pro 6 kategorií, 1x hlavní pohár, 18 plaket a 7 medailí pro naše baby skodahome Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 21. Duben 2010 Sdílet Vloženo 21. Duben 2010 tak to je slušná porce ocenění Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 21. Duben 2010 Sdílet Vloženo 21. Duben 2010 No plánuju to zase klasicky pátek sobota .... poprvé asi pojede semnou i přítelkyně ... ale ožerem se stejně. Jen nevim jak to v patek stihnu časově. Budu teď často ve Vlkohradu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 21. Duben 2010 Sdílet Vloženo 21. Duben 2010 dojedu městskou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 21. Duben 2010 Sdílet Vloženo 21. Duben 2010 ty si dej majzla na majitele(tříkolkáře) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.