misko 11 Vloženo 29. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2009 Poradili by ste mi ako by som mohol zmenit budiky z mojej octavie (facelift) a take ake su v octavii rs?...pocul som o nejakych polepoch an budiky ale nikdy na nete som to nenasiel..mate stym niekto skusenosti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 29. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2009 musiš se tady trochu porozhlídnout.. mám je zrovan jí ve své Oktávě http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=75228 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misko 11 Vloženo 29. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. Říjen 2009 ano videl som to u viacerych ze to mate v octavkach...ale kde by som to mohol zohnat a co to stoji? nejaka webstranka alebo niekto z registrovanych ci to vie zohnat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romario Vloženo 29. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2009 Newman tunning , nelekej se ve firefoxu hlasi nebezpecnou stranku ale pres IE bezi a mas tam kvanta polepu na octavku,jinak jsem mu psal a popsal jsem mu jake bych chtel a nema je v nabidce a on mi do tydne poslal navrh jake by mi vyrobil.Cena 900,- + 100,- posta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tazz7 Vloženo 1. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2009 Newman tunning , nelekej se ve firefoxu hlasi nebezpecnou stranku ale pres IE bezi a mas tam kvanta polepu na octavku,jinak jsem mu psal a popsal jsem mu jake bych chtel a nema je v nabidce a on mi do tydne poslal navrh jake by mi vyrobil.Cena 900,- + 100,- posta Ten odkaz mi počítač hlásí jako útočnou stránku..Zkoušel jsem dva počítače a pokaždé mi to hlásí útočnou stránku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tazz7 Vloženo 1. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2009 Tak v Exploreru mi to jde otevřít,v Mozile nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pajk85 Vloženo 2. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2009 Ještě mrkni sem pane! http://www.tuning-in.cz/polepy-budiku/skoda/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.