alpha Vloženo 1. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2009 (editace) Ahoj, nachazim tu vsude ruzne odpovedi na to, co se stane, kdyz se v Superbu na delsi dobu odpoji baterie. Jedni pisou, ze auto uz pak ani nenastartuje a musi se odtahnout do servisu. Druzi pisou, ze to tak neni, ze to pak celkem normalne jede. Jak to teda opravdu je a co vsechno se v ridici jednotce vynuluje? Mam na mysli 1,9 TDI-PD, výroba 10-2003 jestli se to nějak liší. Editováno: 1. Listopad 2009, autor: alpha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seler Vloženo 1. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2009 Ahoj, nachazim tu vsude ruzne odpovedi na to, co se stane, kdyz se v Superbu na delsi dobu odpoji baterie. Jedni pisou, ze auto uz pak ani nenastartuje a musi se odtahnout do servisu. Druzi pisou, ze to tak neni, ze to pak celkem normalne jede. Jak to teda opravdu je a co vsechno se v ridici jednotce vynuluje? Mam na mysli 1,9 TDI-PD, výroba 10-2003 jestli se to nějak liší. Nastartuje ti to normálně, nemá to na to vliv. Akorát ti zmiznou spotřeby na jedničce, kiláky co nuluješ a myslím hodiny nastavit.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alpha Vloženo 1. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Listopad 2009 Já pamatuju, že u Feldy MPi to trvalo pak tak 100km než se motor zase skamarádil s řídící jednotkou, než nasbírala nějká data a začalo to míň žrát. Dělá to tady něco podobného? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 1. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2009 S ničím takovým jsem se u svýho supa nesetkal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 1. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2009 jak pisou kluci, a pokud mas radio na kod tak ho tam budes muset znovu vlozit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 1. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2009 Pokud má origo, tak nejsřív zapnout klíšek a až pak rádio. Kód si to načte samo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 1. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2009 Měl jsem to odpojeno 24 hodin kvůli vybití kondenzátorů v komfortní jednotce a po opětovném zapojení to fičelo vše v poho.Samozřejmě nastavit hodiny to jo.A musel jsem pro DX zadat 4 místné číslo aby se mi to rozjelo. S tím klíčkem jsem to nezkoušel Jardo,ale prubnu to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danone Vloženo 9. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2009 Ake hodnoty treba nastavovat? Nikdy som nic nenastavoval. Len hodiny v budkoch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 9. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2009 Ake hodnoty treba nastavovat? Nikdy som nic nenastavoval. Len hodiny v budkoch Žádné,jenom hodiny auto si to načte z továrního nastavení v řídící jednotce a pak se samo přizpusobí kvalitě benzínu atd.co je na odpojení baterky pozitivní,že se smažou staré závady uložené v řídící jednotce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 9. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2009 nastaví kvalitě benzínu ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danone Vloženo 9. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2009 (editace) Tým asi myslel predzápal aby nevznikali detonacie. Ale myslim ze ten sa nastavuje permanentne Editováno: 9. Listopad 2009, autor: danone Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marecko Vloženo 28. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2011 jak pisou kluci, a pokud mas radio na kod tak ho tam budes muset znovu vlozit. mozem sa spitat ,kde mam hladat kod radia keby som ho nahodou potreboval,diki Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 31. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2011 no ten bys měl mít napsaný někde v papírech k rádiu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tim 35 Vloženo 15. Duben 2012 Sdílet Vloženo 15. Duben 2012 Někde jsem četl,že se dá napájet auto přes zásuvku zapalovače trafem a akumulátor se dá odpojit bez ztráty dat.Někdo to vyrábí na baterku 9v jako adaptér do zapalovače,ale nemůžu to najít,když chci ted dolít akumulátor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 16. Duben 2012 Sdílet Vloženo 16. Duben 2012 Ano, je to možné. Máme v práci nabíječky Bosch C7 a mají režim zdroj - 13,5V právě pro tento případ. Svorky cvakneš na kastli a kabel nebo pojistky a můžeš odpojit akumulátor. Sup má všechny 3 zapalovačové zasuvky na trvalých 12V, takže je možné to takto využít. Je potřeba počítat s proudem okolo 300mA (zamknuté auto, otevřená kapota) a to by ta 9V asi nedala. Mám na to starou gelovku z APC zdroje a kablík do zapalovače. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
11Petuldo11 Vloženo 9. Květen 2012 Sdílet Vloženo 9. Květen 2012 mozem sa spitat ,kde mam hladat kod radia keby som ho nahodou potreboval,diki Tak v papieroch k radiu budes hladat 4miestny kod marne. Mne sa tiez zablokovalo radio pri vymene Maxika a kod som musel zhanat v Skodovke. Potreboval som nato dlhy kod z bocnej strany radia zacinajuci pismenami SK a VIN auta. I ked moj servisny technik mi povedal zly kod a musel som si ho zhanat od inych machrov Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 10. Květen 2012 Sdílet Vloženo 10. Květen 2012 tak já ho mám v papírech k radiu.Ale to jen proto,že minulý majitel si ho tam napsal a nebo mu bylo doporučeno napsat si ho tam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.