Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj, nachazim tu vsude ruzne odpovedi na to, co se stane, kdyz se v Superbu na delsi dobu odpoji baterie. Jedni pisou, ze auto uz pak ani nenastartuje a musi se odtahnout do servisu. Druzi pisou, ze to tak neni, ze to pak celkem normalne jede.

Jak to teda opravdu je a co vsechno se v ridici jednotce vynuluje? Mam na mysli 1,9 TDI-PD, výroba 10-2003 jestli se to nějak liší.

Upraveno od alpha

Ahoj, nachazim tu vsude ruzne odpovedi na to, co se stane, kdyz se v Superbu na delsi dobu odpoji baterie. Jedni pisou, ze auto uz pak ani nenastartuje a musi se odtahnout do servisu. Druzi pisou, ze to tak neni, ze to pak celkem normalne jede.

Jak to teda opravdu je a co vsechno se v ridici jednotce vynuluje? Mam na mysli 1,9 TDI-PD, výroba 10-2003 jestli se to nějak liší.

Nastartuje ti to normálně, nemá to na to vliv. Akorát ti zmiznou spotřeby na jedničce, kiláky co nuluješ a myslím hodiny nastavit..

• Autor

Já pamatuju, že u Feldy MPi to trvalo pak tak 100km než se motor zase skamarádil s řídící jednotkou, než nasbírala nějká data a začalo to míň žrát. Dělá to tady něco podobného?

S ničím takovým jsem se u svýho supa nesetkal.

jak pisou kluci, a pokud mas radio na kod tak ho tam budes muset znovu vlozit.

Pokud má origo, tak nejsřív zapnout klíšek a až pak rádio. Kód si to načte samo.

Měl jsem to odpojeno 24 hodin kvůli vybití kondenzátorů v komfortní jednotce a po opětovném zapojení to fičelo vše v poho.Samozřejmě nastavit hodiny to jo.A musel jsem pro DX zadat 4 místné číslo aby se mi to rozjelo.

S tím klíčkem jsem to nezkoušel Jardo,ale prubnu to.

Ake hodnoty treba nastavovat? Nikdy som nic nenastavoval. Len hodiny v budkoch

Ake hodnoty treba nastavovat? Nikdy som nic nenastavoval. Len hodiny v budkoch

Žádné,jenom hodiny auto si to načte z továrního nastavení v řídící jednotce a pak se samo přizpusobí kvalitě benzínu atd.co je na odpojení baterky pozitivní,že se smažou staré závady uložené v řídící jednotce.

nastaví kvalitě benzínu ???

Tým asi myslel predzápal aby nevznikali detonacie. Ale myslim ze ten sa nastavuje permanentne

Upraveno od danone

• 1 rok později...

jak pisou kluci, a pokud mas radio na kod tak ho tam budes muset znovu vlozit.

mozem sa spitat ,kde mam hladat kod radia keby som ho nahodou potreboval,diki

no ten bys měl mít napsaný někde v papírech k rádiu.

• 8 měsíců později...

Někde jsem četl,že se dá napájet auto přes zásuvku zapalovače trafem a akumulátor se dá odpojit bez ztráty dat.Někdo to vyrábí na baterku 9v jako adaptér do zapalovače,ale nemůžu to najít,když chci ted dolít akumulátor.

Ano, je to možné. Máme v práci nabíječky Bosch C7 a mají režim zdroj - 13,5V právě pro tento případ. Svorky cvakneš na kastli a kabel nebo pojistky a můžeš odpojit akumulátor.

Sup má všechny 3 zapalovačové zasuvky na trvalých 12V, takže je možné to takto využít.

Je potřeba počítat s proudem okolo 300mA (zamknuté auto, otevřená kapota) a to by ta 9V asi nedala. Mám na to starou gelovku z APC zdroje a kablík do zapalovače.

• 4 týdny později...

mozem sa spitat ,kde mam hladat kod radia keby som ho nahodou potreboval,diki

Tak v papieroch k radiu budes hladat 4miestny kod marne. Mne sa tiez zablokovalo radio pri vymene Maxika a kod som musel zhanat v Skodovke. Potreboval som nato dlhy kod z bocnej strany radia zacinajuci pismenami SK a VIN auta.

I ked moj servisny technik mi povedal zly kod a musel som si ho zhanat od inych machrov :kol-34:

tak já ho mám v papírech k radiu.Ale to jen proto,že minulý majitel si ho tam napsal a nebo mu bylo doporučeno napsat si ho tam.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.