paldous Vloženo 23. leden 2011 Sdílet Vloženo 23. leden 2011 tvůj kroužek by měl umět mf volant.. potřebuješ volant a svazek pro multifunkci + kodování.. aha, tak dekuju, jinak nevis mi napsat pokud mas Etku jake je objednaci cislo toho svazku pro multifunkci? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petta Vloženo 4. Březen 2011 Sdílet Vloženo 4. Březen 2011 Nerozchodil někdo tlačítka vpravo (rolování) na FL volantu v předFL Octavii?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
princess Vloženo 1. Květen 2011 Sdílet Vloženo 1. Květen 2011 Mam stejny problem,vymenil jsem 3-ramenny multifunkcni volant na OII a podvolantovku s pismenem CH na konci mam stream radio ale nefunguje hlasitost na mf volantu to rolovani jen vypnuti hlasitosti a prehazovani skladeb sipkamy a troubi,nevite jestli je to tim ze ni i nove radio treba Bolero nebo Columbus? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dare Vloženo 1. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2011 Ferdo poradíš prosím, v jaké jednotce a na jakým bajtu se deaktivuje přepínání na páčce stěrače pro OII 2011? Případně co se stane, když to neudělám (bude fungovat rolovátko na volantu nebo páčka?) Dík http://zawas.com/parts_list.jpg + deaktivovat přepínání maxidotu na páčce stěrače A ještě vlastní zkušenost pro OII MY 2011, kroužek 5K0 953 569 (bez indexu) MF volant neumí. Je potřeba kroužek 5K0 953 569 H který nahradil od 2011 podvolantovky s indexem CH. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 1. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2011 spíše nahradil jednotku CD.. vyměnil jsi páčky bez ovládání PC? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dare Vloženo 1. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2011 Páčky jsem neměnil, jen kroužek. Páčky bych si chtěl nechat, auto je ještě v záruce. Doufám že to bude fungovat i bez výměny (jen deaktivovat). Já to myslel tak, že 1K0 953 549 CH uměla MF a teď to umí 5K0 953 569 H (dle Etky 7.3). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F!st!k Vloženo 4. leden 2012 Sdílet Vloženo 4. leden 2012 už se tady někde probíralo, že na parkovišti je ta černá lišta to poslední místo, který dostaně ťukec a navíc lišty v barvně to auto dost "pozvednou" RS nárazniky me stále lákaj s tebou můžu jedině souhlasit, taky jsem všechny černý lišty hodil do laku " bíla candy " a nemůžu si to vynachválit...je to krasavice ,vypadá to mnohem lépe :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kenan Vloženo 11. leden 2012 Sdílet Vloženo 11. leden 2012 Ahoj, nezkoušel někdo dát do Octavky II multifunkční volant třeba z VW Golf GTI nebo z Passata?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 12. leden 2012 Sdílet Vloženo 12. leden 2012 se správnou podvolantovkou bude fungovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pcars Vloženo 18. leden 2012 Sdílet Vloženo 18. leden 2012 je tu někdo kdo má skušeností s montáží multifunkčního volantu na Octavii II?díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pcars Vloženo 18. leden 2012 Sdílet Vloženo 18. leden 2012 Výměnil jsem jednotku pod volantem multifunkce funguje ale nešlo servo a nešlo udělat zakladní nastaveni.Neví neko costím a dal jsem tam jednotku 1K0 953548BK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 18. leden 2012 Sdílet Vloženo 18. leden 2012 zřejmě to základní nastavení neumíš udělat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pcars Vloženo 18. leden 2012 Sdílet Vloženo 18. leden 2012 a myslíš že to je jenom tím nastavením?a ta jednotka je k tomu dobrá? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M4Touch Vloženo 22. leden 2012 Sdílet Vloženo 22. leden 2012 Zdravím, zajímalo by mě jak je to s výměnou volantu u FL RS za multifunkční ? Stačí jenom vyměnit volant nebo i nějakou jednotku ? A budou fungovat všechny tlačítka (Bolero/Columbus). Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 22. leden 2012 Sdílet Vloženo 22. leden 2012 nutná výměna podvolantové jednotky a nakodování.. fungovat poté bude vše.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomkulitom Vloženo 22. leden 2012 Sdílet Vloženo 22. leden 2012 (editace) Na kolik to tak vyjde, bez ceny volantu? Výbava bez MD. Editováno: 22. leden 2012, autor: tomkulitom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 22. leden 2012 Sdílet Vloženo 22. leden 2012 záleží na r.v. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomkulitom Vloženo 22. leden 2012 Sdílet Vloženo 22. leden 2012 (editace) záleží na r.v. 2010, vyměněno Bolero za Stream Editováno: 22. leden 2012, autor: tomkulitom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 22. leden 2012 Sdílet Vloženo 22. leden 2012 počítej podvolantová jednotka, svazek k mf volantu, páčka bez pal.pc + montáž, kodování Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vevca Vloženo 14. Únor 2012 Sdílet Vloženo 14. Únor 2012 (editace) To mě chceš říct, že proto abych rozjel na předface, kompletní MF na volantu face, musíš vyměnit páčku na ovladání pal. pc. za social pačku bez ovladání, aby se rozjela FL multifunce??? Pokud ano, tak to mě teda pěkně odrazuje. Editováno: 14. Únor 2012, autor: vevca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 14. Únor 2012 Sdílet Vloženo 14. Únor 2012 ne, u předface to tak není.. to jsem psal na face - tak aby to bylo jak z výroby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
11Petuldo11 Vloženo 4. Březen 2012 Sdílet Vloženo 4. Březen 2012 caute... Mam taku otazocku: je airbag v obycajnom volante rovnaky, ako v multifunkcom? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 4. Březen 2012 Sdílet Vloženo 4. Březen 2012 Jojo je stejný,v multifunkčním je navíc akorát jeden kablík na propojení multifunkce 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mareek Vloženo 5. Březen 2012 Sdílet Vloženo 5. Březen 2012 Prosím Vás, je nutné odpojiť baterku na aute pred odpojením airbagu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 5. Březen 2012 Sdílet Vloženo 5. Březen 2012 no radši jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.