Milhausek Vloženo 1. Květen 2020 Sdílet Vloženo 1. Květen 2020 stačí správně nakodovat a musí jít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matesfox Vloženo 3. Květen 2020 Sdílet Vloženo 3. Květen 2020 Ať koduju jak koduju,nejde mi to.. naco si dat pozor ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matesfox Vloženo 6. Květen 2020 Sdílet Vloženo 6. Květen 2020 Nejde posilovač řízeni a tempomat vidí jen tlačítka zap/vyp ale nevidí zrychlení a zpomalení.. je možné že ta jednotka je špatná když je třeba po havárce ? je starší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hodnejkluk Vloženo 10. Květen 2020 Sdílet Vloženo 10. Květen 2020 Je tu nekdo sikovnej, kdo by zvladnul za nejaky uplatek dodelat multifunkci na O3? Praha a okoli Popripade, jestli nekdo vi, kde to delaji a jak se pohybuji ceny. Koukal jsem a na netu prodavaji ruzne sety a po pravde ani nevim, ktery ja potrebuji. Mam Ambiente. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 10. Květen 2020 Sdílet Vloženo 10. Květen 2020 Tady není holubník, respektuj už konečně pravidla fora! Není dovoleno se ptát na stejnou věc ve vícero tématech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 11. Květen 2020 Sdílet Vloženo 11. Květen 2020 V 10. 5. 2020 na 21:13, Hodnejkluk napsal: Je tu nekdo sikovnej, kdo by zvladnul za nejaky uplatek dodelat multifunkci na O3? Praha a okoli Popripade, jestli nekdo vi, kde to delaji a jak se pohybuji ceny. Koukal jsem a na netu prodavaji ruzne sety a po pravde ani nevim, ktery ja potrebuji. Mam Ambiente. můžu dodělat v Humpolci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rajko Vloženo 15. Květen 2020 Sdílet Vloženo 15. Květen 2020 ahojte. chcem si spravit MF volant. octavia 2011 FL. mam tam kruzok 5K0 953 569 AF. tak som si zohnal kruzok 5K0 953 569 T ktory by mal MF podporovat. lenze ked som ho zapojil tak sa mi po otoceni kluca nerozsvietia ani kontrolky. viete mi niekto poradit? dakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fero12345 Vloženo 19. Květen 2020 Sdílet Vloženo 19. Květen 2020 Zdravim vas pani. Neviem ci to patri sem ale tak skusim. Dorabal som si volant. Vsetko funguje ale ked zapnem klucik radio sa zapne a ked nastartujem tak sa radio vypne musim ho zapnut stlacenim gombiku. A naopak ked vypnem zapalovanie a vytiahnem kluc radio stale hra. Ked to spravim tak ze vypnem zapalovanie znova zapnem a vypnem a vytiahnem kluc vtedy sa vypne radio. Skusal som odpojit baterku skusal som pozriet ci sa nenastavuje cez vagcom ale nic take som tam nenasiel. Neviete mi poradit kde je chyba? A zabudol som jedna sa o octaviu 2012 a mam swing radio. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
salate Vloženo 17. Březen 2022 Sdílet Vloženo 17. Březen 2022 (editace) Vedel by mi niekto poskytnut schemu zapojenia kabla pre Airbag + MF volant O2 FL (r.v. 2010, podvolantovka 1K0953549CD), mal by mat oznacenie 1K0 971 584 C Nasiel som neoficialnu schemu, poprosim skusenejsich potvrdit ci je zapojenie spravne. dakujem Editováno: 17. Březen 2022, autor: salate Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
salate Vloženo 21. Březen 2022 Sdílet Vloženo 21. Březen 2022 (editace) Vyriesene, funkcne, zapojenie kabla je OK. Editováno: 22. Březen 2022, autor: salate Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robo3220 Vloženo 5. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2022 Ahojte, mam O2 Tour (2011) 1,6 MPi. Nahodil som multifunkcny volant, vymenil podvolantovy kruzok C za index E, ktory podporuje multifunkciu. Nakodoval som to vo VCDS, po zapojeni vsetko fungovalo, aj klakson, aj lava strana tlacitiek na ovladanie radia. Avsak na druhy den mi klakson a volant prestal fungovat. Pripajam vypis z VCDS, co s tym, moze byt ? Potrhal sa slimak v kruzku ? Nevypisovalo by to aj chybu airbagu ? Dik Log-TMBJA21Z5B2087282-179060km-111262mi.txt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patriky Vloženo 10. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2022 Zdravím všechny chtěl bych si dodělat multifunkční volant mam podvolantovou jednotku 1k0953549CN kroužek 1k0959653C packa tempomatu 1k0953513G a packa stěračů 1k0953519J stačí mi jen multifunkční volant? Jsem nějak z toho zmaten co je třeba děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oskargoose Vloženo 5. Duben 2023 Sdílet Vloženo 5. Duben 2023 Zdravím všechny , prosím poradil by mi někdo jaký použít kroužek ... Mám oct 2 FL 2012 bez multifunkcniho volantu který chci dodělat ale montovat tam chci volant z oct 3 to jsme se dočetl že musím použít tlačítka ze superb 2 fl 5E0919719F .. v autě mám manuální převodovku , tempomat na páčcce , maxidot, columbus, handsfree..., jaký tedy použít kroužek ? Děkuji moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h2o Vloženo 6. Duben 2023 Sdílet Vloženo 6. Duben 2023 (editace) Musíš zjistit co tam máš za kroužek teď a pak se dá odvodit správný, kroužek máš buď Valeo nebo Kostal a z VINu to nelze jednoznačně určit. Sundej plasty na sloupku volantu a pak se dostaneš na číslo kroužku. Editováno: 6. Duben 2023, autor: h2o Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 6. Duben 2023 Sdílet Vloženo 6. Duben 2023 podle vinu lze zjistit typ páček v autě a podle toho odvodit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Vloženo 6. Duben 2023 Sdílet Vloženo 6. Duben 2023 (editace) ja použil 5K0 953 569 E ,ale je spousta dalších co podporuje MF volant zde popis co který má v sobě http://wiki.ross-tech.com/wiki/index.php/Steering_Wheel_Control_Module_Versions jinak je dobré načíst VCDS a adresa 16 a bude napsano jaký máš v autě a pak dle toho sehnat novej pro MF Jinak zde se dá výhodně koupit set https://www.super-parts.cz/5k0953569-xx-prestavbovy-opravny-set-valeo-na-vw-ag-lk/ Editováno: 6. Duben 2023, autor: bobo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oskargoose Vloženo 6. Duben 2023 Sdílet Vloženo 6. Duben 2023 moc vám všem děkuji za reakce , dle diagnostiky mám 5K0953549C páčky pak číslo dle VIN 5K0 953 502 N ale taky pisou nutna kontrola Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oskargoose Vloženo 6. Duben 2023 Sdílet Vloženo 6. Duben 2023 Jestli jsem to dobře pochopil potřebuji teda tento kroužek 5K0-953-549-B nebo jsou i jiné možnosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oskargoose Vloženo 26. Duben 2023 Sdílet Vloženo 26. Duben 2023 Zdravím pánové , prosím mám ještě jedne dotaz , jsem schopen rozchodit tlačítka 5E0919719B, na octavii 2 FL? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PAPAPINE Vloženo 26. Duben 2023 Sdílet Vloženo 26. Duben 2023 @oskargoose nie, potrebujes tam dat tlacitka zo Superbu 2 facelift. tie rozchodis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mercuriuz Vloženo 22. Ledna Sdílet Vloženo 22. Ledna Zdravím, mám dotaz - procházel jsem si příručky abych věděl co mě čeká a všimnul jsem si, že volant bez MF je napojenej na podvolantovku do svorkovnice G na piny 7 (kostra) a 8 (spínaná kostra - klakson) a MF volant je připojenej na piny 7, 9 (LIN) a 10 (+) Budu to muset tahat z podvolantovky do kroužku, nebo už to natažený je? Před FL, MR07 Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 22. Ledna Sdílet Vloženo 22. Ledna podívej se pořádně jak je spojený kroužek s podvolantovou jednotkou a dojde ti to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mercuriuz Vloženo 22. Ledna Sdílet Vloženo 22. Ledna Přiznám se rovnou, jsem línej a nemám vyhřívanou garáž, tak se mi nechtělo lozit do auta teď, kuchat to, dívat se jak je to zapojený abych to zase dával dohromady a znovu rozebíral až seženu volant a podvolantovku. Chtěl jsem mít možnost si to nachystat dopředu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 22. Ledna Sdílet Vloženo 22. Ledna kroužek - https://www.google.com/search?client=firefox-b-e&q=1k0959653d podvolantovka https://www.google.com/search?client=firefox-b-e&q=1k0953549ch a dojde ti to... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mercuriuz Vloženo 22. Ledna Sdílet Vloženo 22. Ledna Aha, kabel není, chápu, diky! 😀 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.