Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

tvůj kroužek by měl umět mf volant.. potřebuješ volant a svazek pro multifunkci + kodování..

aha, tak dekuju, jinak nevis mi napsat pokud mas Etku jake je objednaci cislo toho svazku pro multifunkci?

• 1 měsíc později...

Nerozchodil někdo tlačítka vpravo (rolování) na FL volantu v předFL Octavii??

• 1 měsíc později...

Mam stejny problem,vymenil jsem 3-ramenny multifunkcni volant na OII a podvolantovku s pismenem CH na konci mam stream radio ale nefunguje hlasitost na mf volantu to rolovani jen vypnuti hlasitosti a prehazovani skladeb sipkamy a troubi,nevite jestli je to tim ze ni i nove radio treba Bolero nebo Columbus?

• 3 měsíce později...

Ferdo poradíš prosím, v jaké jednotce a na jakým bajtu se deaktivuje přepínání na páčce stěrače pro OII 2011? Případně co se stane, když to neudělám (bude fungovat rolovátko na volantu nebo páčka?) Dík

http://zawas.com/parts_list.jpg

+ deaktivovat přepínání maxidotu na páčce stěrače

A ještě vlastní zkušenost pro OII MY 2011, kroužek 5K0 953 569 (bez indexu) MF volant neumí. Je potřeba kroužek 5K0 953 569 H který nahradil od 2011 podvolantovky s indexem CH.

spíše nahradil jednotku CD.. vyměnil jsi páčky bez ovládání PC?

Páčky jsem neměnil, jen kroužek. Páčky bych si chtěl nechat, auto je ještě v záruce. Doufám že to bude fungovat i bez výměny (jen deaktivovat).

Já to myslel tak, že 1K0 953 549 CH uměla MF a teď to umí 5K0 953 569 H (dle Etky 7.3).

• 5 měsíců později...

už se tady někde probíralo, že na parkovišti je ta černá lišta to poslední místo, který dostaně ťukec a navíc lišty v barvně to auto dost "pozvednou"

RS nárazniky me stále lákaj

s tebou můžu jedině souhlasit, taky jsem všechny černý lišty hodil do laku " bíla candy " a nemůžu si to vynachválit...je to krasavice ,vypadá to mnohem lépe :-)

Ahoj, nezkoušel někdo dát do Octavky II multifunkční volant třeba z VW Golf GTI nebo z Passata??

se správnou podvolantovkou bude fungovat

je tu někdo kdo má skušeností s montáží multifunkčního volantu na Octavii II?díky

Výměnil jsem jednotku pod volantem multifunkce funguje ale nešlo servo a nešlo udělat zakladní nastaveni.Neví neko costím a dal jsem tam jednotku 1K0 953548BK

zřejmě to základní nastavení neumíš udělat..

a myslíš že to je jenom tím nastavením?a ta jednotka je k tomu dobrá?

Zdravím, zajímalo by mě jak je to s výměnou volantu u FL RS za multifunkční ? Stačí jenom vyměnit volant nebo i nějakou jednotku ? A budou fungovat všechny tlačítka (Bolero/Columbus). Díky

nutná výměna podvolantové jednotky a nakodování.. fungovat poté bude vše..

Na kolik to tak vyjde, bez ceny volantu? Výbava bez MD.

Upraveno od tomkulitom

záleží na r.v.

záleží na r.v.

2010, vyměněno Bolero za Stream

Upraveno od tomkulitom

počítej podvolantová jednotka, svazek k mf volantu, páčka bez pal.pc + montáž, kodování

• 4 týdny později...

To mě chceš říct, že proto abych rozjel na předface, kompletní MF na volantu face, musíš vyměnit páčku na ovladání pal. pc. za social pačku bez ovladání, aby se rozjela FL multifunce??? Pokud ano, tak to mě teda pěkně odrazuje. :kol-44:

Upraveno od vevca

ne, u předface to tak není.. to jsem psal na face - tak aby to bylo jak z výroby

• 3 týdny později...

caute... Mam taku otazocku: je airbag v obycajnom volante rovnaky, ako v multifunkcom?

Jojo je stejný,v multifunkčním je navíc akorát jeden kablík na propojení multifunkce :kol-47:

Prosím Vás, je nutné odpojiť baterku na aute pred odpojením airbagu?

no radši jo

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.