kokodyl Vloženo 2. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2009 ahoj lidi.pri vytocenem rejdu a pribrzdeni mi to jakoby chroupe v predni naprave.kdyz jsou kola rovne a zabrzdim je vse ok.poradi nekdo,co by to mohlo byt??dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RemyZero Vloženo 2. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2009 (editace) Nejsem žádnej expert...ale taky by mi to zajímalo..Nemohl by to být homokinetický kloub??? Kolik máš najeto?? Editováno: 2. Listopad 2009, autor: RemyZero Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokodyl Vloženo 4. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 Nejsem žádnej expert...ale taky by mi to zajímalo..Nemohl by to být homokinetický kloub???Kolik máš najeto?? 165000 km..........ale dela to jen pri brzdeni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DRYVER Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 Tak to mas bud vadny kloub na poloose, nebo sjete brzdove desticky. Zkontroluj oboje, ale spis bych sel po tom kloubu. Taky zalezi jakej to je presne zvuk - takhle na dalku se to spatne popisuje i opravuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RemyZero Vloženo 2. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2009 Zdravím...má momentálně takový problém, že když mam plný rejd (je jedno na jakou stranu) a rozjíždím se, tak to v přední nápravě cvaká. Občas to cvaká i při hodně pomalém popojíždění rovně. V červnu jsem si všiml, že jsem měl svléknutou manžetu na levém vnějším kloubu, tak nevím jak dlouho to bylo a jestli se tam mohl dostat nějaký bordel. Tak bych se chtěl zeptat co by to mohlo dělat, jestli je to ten kloub a za jakou cenu se tak zhruba dá sehnat a jak náročná je výměna. Potom jak zjistim, který kloub to dělá, když to cvaká na obě strany. Díky moc předem za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RemyZero Vloženo 4. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2009 Zdravim...tak mám zjištěno, že mi odešel vnější kloub na předku. Bylo to tím, jak mi v létě praskla ta ocelová páska, která drží manžetu a nevím jak se s tím dlouho bez manžety jezdilo ... Takže příští týden půjdu na výměnů, ale chtěl jsem se zeptat odborníků, který kloub mám koupit. Nabízí mi CIFAM a nebo prej TOP kvalita SPIDAN. Myslíte, že ten CIFAM je taky dobrý?? Díky za názory Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DRYVER Vloženo 4. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2009 Zdravim...tak mám zjištěno, že mi odešel vnější kloub na předku. Bylo to tím, jak mi v létě praskla ta ocelová páska, která drží manžetu a nevím jak se s tím dlouho bez manžety jezdilo ...Takže příští týden půjdu na výměnů, ale chtěl jsem se zeptat odborníků, který kloub mám koupit. Nabízí mi CIFAM a nebo prej TOP kvalita SPIDAN. Myslíte, že ten CIFAM je taky dobrý?? Díky za názory Psal jsem ti uz davno, ze to bude nejspis ten kloub na poloose Jaky mas cenovy rozdil mezi tou a tou znackou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RemyZero Vloženo 5. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2009 Psal jsem ti uz davno, ze to bude nejspis ten kloub na poloose Jaky mas cenovy rozdil mezi tou a tou znackou? Cenový rozdíl je zhrubas 600 Kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakataka Vloženo 14. leden 2010 Sdílet Vloženo 14. leden 2010 Cenový rozdíl je zhrubas 600 Kč Tak jak jsi dopadl. Co to bylo? Byl to kloub, nebo třeba ložisko? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RemyZero Vloženo 22. leden 2010 Sdílet Vloženo 22. leden 2010 Tak jak jsi dopadl. Co to bylo? Byl to kloub, nebo třeba ložisko? Zdravim..vyměnil jsem ten kloub a naprostá pohodička .... U mě ten kloub odešel kvůli tomu, že mi v létě praskla spona na manžetě a tím pádem jsem jezdil čas s odkrytým homokinetickým kloubem. Pořádně jsem ho tenkrát očistil, dal vazelínu, novou sponu, ale po čase se to už začlo projevovat. Ono i ve vysokých rychlostech to hučelo jako blázen a popojíždění v tom cvakalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.