Přejít na obsah

Octa1 RS

Roman Fabian

Doporučené příspěvky

Zdravim, už se asi budu opakovat pravidelně se mi rozsvěcí chiba P 0171 ...chuda směs načteno -SCENEM 100- ale když to napichnu na -VAG-tak to piše nízký plnící tlak, ale auto jede normálně

tlakoval sem hadice od turba k škrticí klapce s intercoolerem zhruba na 0,5 BARU.(ucpana hadice hned na turbu + u škrtící klapky) a tlak to drželo pokud jsem držel ty dvě hadice co jsou na kovovem kolenu hned u turba,jedna vede k -BOV VENTYLU- a druha do tlačný časti turba,ale jak sem pustil hadici k BOV ventylu tak tlak utekl........netuším presně jak má tento ventyl fungovat,ale mam za to že by měl držet tlak i když motor neběží ...je to tak?

....někde se mi strácí tlak a byl bych rád kdybi to byla taková prkotina

?? vodcházej origo BOV ventyli ??

Editováno: , autor: Roman Fabian
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 4 týdny později...
Zdravim, už se asi budu opakovat pravidelně se mi rozsvěcí chiba P 0171 ...chuda směs načteno -SCENEM 100- ale když to napichnu na -VAG-tak to piše nízký plnící tlak, ale auto jede normálně

tlakoval sem hadice od turba k škrticí klapce s intercoolerem zhruba na 0,5 BARU.(ucpana hadice hned na turbu + u škrtící klapky) a tlak to drželo pokud jsem držel ty dvě hadice co jsou na kovovem kolenu hned u turba,jedna vede k -BOV VENTYLU- a druha do tlačný časti turba,ale jak sem pustil hadici k BOV ventylu tak tlak utekl........netuším presně jak má tento ventyl fungovat,ale mam za to že by měl držet tlak i když motor neběží ...je to tak?

....někde se mi strácí tlak a byl bych rád kdybi to byla taková prkotina

?? vodcházej origo BOV ventyli ??

Známý mi tvrdil, že tuto chybu dost často 1.8T dělají. Prý je to dáno tím, když jezdíš krátký trasy a Turbo moc nehoníš. Zkus ujet nějakou delší trasu a trochu to prohnat, měla by ta chyba pak zmizet. Je to zkušenost z Bory (1.8T).

Odkaz ke komentáři

Známý mi tvrdil, že tuto chybu dost často 1.8T dělají. Prý je to dáno tím, když jezdíš krátký trasy a Turbo moc nehoníš. Zkus ujet nějakou delší trasu a trochu to prohnat, měla by ta chyba pak zmizet. Je to zkušenost z Bory (1.8T).

ty jo bacoš na tom asi něco bude protože ji používám jen na to dení ježdění do fachy deně tak 15 + 15 km

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...