Roman Fabian Vloženo 2. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2009 (editace) Zdravim, už se asi budu opakovat pravidelně se mi rozsvěcí chiba P 0171 ...chuda směs načteno -SCENEM 100- ale když to napichnu na -VAG-tak to piše nízký plnící tlak, ale auto jede normálně tlakoval sem hadice od turba k škrticí klapce s intercoolerem zhruba na 0,5 BARU.(ucpana hadice hned na turbu + u škrtící klapky) a tlak to drželo pokud jsem držel ty dvě hadice co jsou na kovovem kolenu hned u turba,jedna vede k -BOV VENTYLU- a druha do tlačný časti turba,ale jak sem pustil hadici k BOV ventylu tak tlak utekl........netuším presně jak má tento ventyl fungovat,ale mam za to že by měl držet tlak i když motor neběží ...je to tak? ....někde se mi strácí tlak a byl bych rád kdybi to byla taková prkotina ?? vodcházej origo BOV ventyli ?? Editováno: 3. Listopad 2009, autor: Roman Fabian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 2. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2009 Myslim ze tahle chyba ukazuje spis na chybu v regulaci nez na to, ze by to nekde "utikalo". Priste si vypni CAPS LOCK, tim ze pises velky pismena spis otravujes, urcite to nevyresi tvuj problem driv. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bacoš Vloženo 29. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2009 Zdravim, už se asi budu opakovat pravidelně se mi rozsvěcí chiba P 0171 ...chuda směs načteno -SCENEM 100- ale když to napichnu na -VAG-tak to piše nízký plnící tlak, ale auto jede normálnětlakoval sem hadice od turba k škrticí klapce s intercoolerem zhruba na 0,5 BARU.(ucpana hadice hned na turbu + u škrtící klapky) a tlak to drželo pokud jsem držel ty dvě hadice co jsou na kovovem kolenu hned u turba,jedna vede k -BOV VENTYLU- a druha do tlačný časti turba,ale jak sem pustil hadici k BOV ventylu tak tlak utekl........netuším presně jak má tento ventyl fungovat,ale mam za to že by měl držet tlak i když motor neběží ...je to tak? ....někde se mi strácí tlak a byl bych rád kdybi to byla taková prkotina ?? vodcházej origo BOV ventyli ?? Známý mi tvrdil, že tuto chybu dost často 1.8T dělají. Prý je to dáno tím, když jezdíš krátký trasy a Turbo moc nehoníš. Zkus ujet nějakou delší trasu a trochu to prohnat, měla by ta chyba pak zmizet. Je to zkušenost z Bory (1.8T). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman Fabian Vloženo 29. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. Listopad 2009 Známý mi tvrdil, že tuto chybu dost často 1.8T dělají. Prý je to dáno tím, když jezdíš krátký trasy a Turbo moc nehoníš. Zkus ujet nějakou delší trasu a trochu to prohnat, měla by ta chyba pak zmizet. Je to zkušenost z Bory (1.8T). ty jo bacoš na tom asi něco bude protože ji používám jen na to dení ježdění do fachy deně tak 15 + 15 km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Albert Vloženo 1. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2009 Jo, odchází. Praská v něm membrána. Jak píšeš, musí držet tlak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.