Přejít na obsah

klepanie stredova konzola Facelift

torsial

Doporučené příspěvky

Ahoj som tu nový, potrebujem poradiť mam novy facelift zhruba tri týždne a mam problem s klepanim stredovej konzoly len na strane vodiča, ked tuknem nohou od plynoeho pedalu tak to tam hrkoce akoby bolo niečo uvolnene, z druhej strany od spolujazdca je to ticho. Vie mi niekto poradiť či sa to dá nejako jednoducho vyriešiť alebo isť do servisu_?

Diky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj som tu nový, potrebujem poradiť mam novy facelift zhruba tri týždne a mam problem s klepanim stredovej konzoly len na strane vodiča, ked tuknem nohou od plynoeho pedalu tak to tam hrkoce akoby bolo niečo uvolnene, z druhej strany od spolujazdca je to ticho. Vie mi niekto poradiť či sa to dá nejako jednoducho vyriešiť alebo isť do servisu_?

Diky.

Měl jsem to samé jak u OC II z r 2005 tak i u faceliftu,ve škodovce to opravili grátis v záruce. V létě to moc nedělá ,ale jak začne mrznout,tak to už je podstatně znatelnější.

Odkaz ke komentáři

Diky.

Mám na tebe jeden dotaz,máš výbavu elegance nebo ambiente? Rád bych si ověřil jednu věc jak to funguje na tvém autě.

Odkaz ke komentáři

Mam Ambiente a nejaku Ice+ vybavu

:help: Mám na tebe prosbu,jelikož jsem měl již předtím Octávku II 77 kW a teď u nové facelife řeším určitý problém s nepravidelným chodem motoru,který jsem předtím u stejného motoru neměl a dělá to hlavně při zapnutí a vypnutí klimy, motor se pěkně zachvěje a také to udělá ,když rychle naplno zapnu ventilátor na maximum. K tomu se v poslední době přidal další problémek,a to že při volnoběhu se motor začne mírně chvět nebo spíše se to jakoby cuká. Můžeš prosím zkusit (ovšem jestli klima zapne vzhledem k venkovní teplotě)jestli ti to také udělá,ale dá se to zjistit jen jestli máš manuál klimošku.Rád bych to věděl,protože mne ve škodovce nebyli schopni nic konkrétního říci a tvrdili ,že to je normální,ale po zkušenostech s předešlým autem si myslím,že to není úplně o.k. a také mám pocit,že tyto dvě věci mohou souviset a rád bych na ně přitlačil,abych to měl vyřešené než bude po záruce. Předem díky.

Odkaz ke komentáři

:help: Mám na tebe prosbu,jelikož jsem měl již předtím Octávku II 77 kW a teď u nové facelife řeším určitý problém s nepravidelným chodem motoru,který jsem předtím u stejného motoru neměl a dělá to hlavně při zapnutí a vypnutí klimy, motor se pěkně zachvěje a také to udělá ,když rychle naplno zapnu ventilátor na maximum. K tomu se v poslední době přidal další problémek,a to že při volnoběhu se motor začne mírně chvět nebo spíše se to jakoby cuká. Můžeš prosím zkusit (ovšem jestli klima zapne vzhledem k venkovní teplotě)jestli ti to také udělá,ale dá se to zjistit jen jestli máš manuál klimošku.Rád bych to věděl,protože mne ve škodovce nebyli schopni nic konkrétního říci a tvrdili ,že to je normální,ale po zkušenostech s předešlým autem si myslím,že to není úplně o.k. a také mám pocit,že tyto dvě věci mohou souviset a rád bych na ně přitlačil,abych to měl vyřešené než bude po záruce. Předem díky.

ok zajtra to otestujem a potom napisem

Odkaz ke komentáři

• o 2 týdny později...

Diky.

Už máš vyřešené to klepání u pedálu?

Odkaz ke komentáři

• o 4 týdny později...
este nie neklepe to nejak extra, len ked klemnem nahodou topankou do stredovej konzoly, stale nieje cas ist do servisu, viac ma stve ze mi piska mreza pri prejazde nerovnosti ako keby sa mi tam sukali morcata :D

Pokud to máš stejnou závadu s klepáním jako já,tak se to nejvíc projevovalo za mrazu.

////viac ma stve ze mi piska mreza /// Jaká mříž ti píská?

Odkaz ke komentáři

Pokud to máš stejnou závadu s klepáním jako já,tak se to nejvíc projevovalo za mrazu.

////viac ma stve ze mi piska mreza /// Jaká mříž ti píská?

N1 mreza, dufam ze na SR dostaneme coskoro generalny pardon na odmontovanie mreze ako v CR

Takže: Bol som konečne v servise, klepanie vyriešené, niečo dotiahli, pískanie N1 mreže bola moja chyba, zle som dotlačil zadnú sedačku, po dotlačení mreža nevydá ani pípnutie.

Editováno: , autor: torsial
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...