RichardD Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 Zdravím, už je to cca měsíc co jsem zaznamenal zvuk velice podobný chrastění od pravého předního kola. Projevuje když najedu na nějaký houpák, díru nebo nerovnost na silnici. Je to hodně slyšet a zvláštní je, že po delší jízdě už se to neprojevuje (nebo to jen pak už neslyším, nevím). Asi týden předtím jsem najel v noci do nepříjemně hluboké díry právě tímto kolem. Okem jsme žádné poškození nezaznamenal. Má někdo tip co by to mohlo být? Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paldous Vloženo 6. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2009 Zdravím,už je to cca měsíc co jsem zaznamenal zvuk velice podobný chrastění od pravého předního kola. Projevuje když najedu na nějaký houpák, díru nebo nerovnost na silnici. Je to hodně slyšet a zvláštní je, že po delší jízdě už se to neprojevuje (nebo to jen pak už neslyším, nevím). Asi týden předtím jsem najel v noci do nepříjemně hluboké díry právě tímto kolem. Okem jsme žádné poškození nezaznamenal. Má někdo tip co by to mohlo být? Dík podle mne by to mohl byt kloub nebo cep..., skousel jsi to s max vytocenym rejdem nejdriv na jednu a pak na druhou stranu? pripadne sundej kolo a koukni na desticky, uz jsem zazil ze se mi jednou odlepilo treci oblozeni a taky to delalo zvlastni zvuky, pripadne jestli tam neni nekde naka spina, nebo zaseklej kaminek... ta rana do diry tomu jiste neprospela Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cecek11 Vloženo 22. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2009 Zdravím,už je to cca měsíc co jsem zaznamenal zvuk velice podobný chrastění od pravého předního kola. Projevuje když najedu na nějaký houpák, díru nebo nerovnost na silnici. Je to hodně slyšet a zvláštní je, že po delší jízdě už se to neprojevuje (nebo to jen pak už neslyším, nevím). Asi týden předtím jsem najel v noci do nepříjemně hluboké díry právě tímto kolem. Okem jsme žádné poškození nezaznamenal. Má někdo tip co by to mohlo být? Dík Mám stejný problém, taky když najedu do díry nebo houpak tak takový divný zvuk zepředu. A přesně po chvilce nebo delší době to přestane.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.