Publikováno Listopad 8, 200915 r ahoj,mam mensi problem. kdyz auto vrčí na volnobeh tak se nic nedeje. ale kdyz prislapnu plyn a auto zacne toči kolem 1200ot tak zacne mirne vibrovat, pri 1500ot jsou vybrace docela silne klepe se vse i já na sedacce, pak kolem 2000 se uz nic nedeje. Čím to muze byt?? je to TDI
Listopad 15, 200915 r ahoj,mam mensi problem. kdyz auto vrčí na volnobeh tak se nic nedeje. ale kdyz prislapnu plyn a auto zacne toči kolem 1200ot tak zacne mirne vibrovat, pri 1500ot jsou vybrace docela silne klepe se vse i já na sedacce, pak kolem 2000 se uz nic nedeje. Čím to muze byt?? je to TDI [/quote spojka kaput
Listopad 16, 200915 r Autor jj. hochu nekradu, dybych mel na novej tak ho tam dam, a nebo sadu bez dvouhmoty...
Listopad 17, 200915 r jj. hochu nekradu, dybych mel na novej tak ho tam dam, a nebo sadu bez dvouhmoty... Tak se pak nediv ze to trepe. Jsi usetril za setrvak a ted budes dvakrat platit montaz spojky. Opravdu uspora penez set s jednohmotou jde koupit kompletne pod 10tis.
Září 29, 201014 r Zdravím, dělá mi to přesně to samý. Měnil jsem spojku bez setrváku. Mám bohužel 1,9 TDI-PD ASZ a na to se komplet spojka i se setrvákem nedá koupit pod 10 ani omylem :-( Mě ještě napadá, jestli to nemůže dělat ucpanej EGR ventil. Do doby, než mi jeden trotl nasypal cukr do nádrže, tak to bylo v pohodě. Třeba se trochu cukru pálilo a ta sladká břečka zasrala ventil, mohlo by být? :-)
Srpen 14, 20196 r Zdravím chlapci ,chcel by som sa popýtať mám taký problém s octaviu 1.9 AGR pri voľno behu ide pekne a pri dupaný na plyn ide pekne ale ako náhle idem v meste v zápche a mám otáčky od 1200 do 1400 tak mi auto začne triasť a znie to ako by to išlo na 3 valce . Mal stým niekto už nejakú skúsenost a vedeľ by mi stým pomôct. Už som skúšal všetko popozerať a nič zvláštne som tam nevidel . Bol som stým u viaacerych mechanikov a tiež sa stým ešte nestretli
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.