Přejít na obsah

Jas pristrojovky svieti po vypnuti kluca

sensej1984

Doporučené příspěvky

Caute borci.Kto mi poradi kde by som mohol hladat chybu ked mi vsetko sviety po vypnuty svetiel a aj vytiahnuti kluca (zel osvetlenie pal.poc., kazde tlacitko-zrkadla,okna,zapalovac,reg.ofukov...)?Mam octaviu 1.6 74kW 1999 palubovka facelift,na ovladaci svetiel je aj zatlacaci gombik na intenzitu jasu.Ovladac svetiel som rozobral a skontroloval ale sviety mi to vsetko aj ked je vytiahnuty.Docital som sa v nejakom prispevku ked bol navod na dorobenie reg.jasu pristr., ze nejake vodice A4 a A3 s tym maju nieco spolocne len neviem kde mam po nich patrat,popripade ked ste mali niekto pod.problem tak uvitam kazdu radu.Dik vopred.

Editováno: , autor: sensej1984
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ale toto vyzera na spinaci orech. Tam ked otocis klucom do 1 tak sa rozsvietia niektore podsvietenia,nie vsetky. Teba zrejme zostava ten kontakt prilepeny.

Mne nesvietia kontrolky ako napr rucna, abs a tak mne sviety zelene podsvietenie na tych dvoch dyspejoch na budikoch a ostatne vsetky gombiky- ovladanie skiel,detska poistka...,zapalovac,ovladanie svetiel,nastavenie intenzity ofukov ci ako sa to spravne nazyva

Odkaz ke komentáři

Presne. Bol som vonku. Pokial dam kluc do 1 tak svieti spinac svetiel,ovladanie stresneho okna. Viac som nenasiel,cez den to tak neni vidiet. Dalej svieti displej MFA. Jasne ze kontrolky idu z inych obvodov.

Takze bez toho aby som hybal akymkolvek spinacom to svieti,preto zrejme nebude chyba v spinaci svetiel.

Odkaz ke komentáři

Diky chlapi za vase navrhy co by to mohlo byt a teraz vam napisem na co som prisiel a co to bolo za zavadu.Rozobral som palubovku-ten plast pod volantom a pod relatkamy a starou dobrou metodou-mykania a buchania do vsetkoho co som zbadal som zistil ze to robi zvazok co je v lavom slpiku co ide do dveri :) Naposledy som opravoval central plus mikrospinac v sof.dverach a mal som v tej gumennej prechodke preruseny jeden vodic.Tak som to zaletoval a zaizoloval.Tie ostatne vodice boli uz taktiez nacate-popraskana izolacia a malinka korozia.Tie som len zaizoloval a bolo,ale teraz sa to prejacilo vyzsie spominanou chybou.Poucenie z toho vyplyva ze vsetko treba spravit na jeden krat a poriadne v mojom pripade a nemal by som o robotu na viac ;) Musim rozobrat tapec dveri a zospodu stlpik- ten uz mam a kde sa tie kable lamu a koroduju tak smyk dole a nadpojit-cin letovacka :palec2: Nahodou neviete niekto co stoji cely ten zvazok?Dal by som aj cisielko,dnes som nanho pozeral,ale ked sa tak skoro stmieva uz tak som musel opustit priestor pri panelaku na parkovisku a ist spokojno domov :aggressive:

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...