TonyRS Vloženo 9. Listopad 2009 Vloženo 9. Listopad 2009 (editace) Zdarec lidi, zvažuji nákup dodávkového vozu a zajímal by mě váš názor na značky Peugeot (Boxer), Citroen, Iveco apod.. Zajímají mě zkušenosti apod. Předem díky PS: Myslím něco od roku 2000 - 2003 (cena do 150k) Editováno: 9. Listopad 2009, autor: TonyRS Citovat
Svond Vloženo 12. Listopad 2009 Vloženo 12. Listopad 2009 Zdarec lidi, zvažuji nákup dodávkového vozu a zajímal by mě váš názor na značky Peugeot (Boxer), Citroen, Iveco apod.. Zajímají mě zkušenosti apod. Předem díkyPS: Myslím něco od roku 2000 - 2003 (cena do 150k) Tak to by mě taky zajímalo..připoju ju se o prosbu, doufám že neva...prosím např i Fiat Ducato a Renault Master... Citovat
Jay Kay Vloženo 13. Listopad 2009 Vloženo 13. Listopad 2009 Mam sluzebni Jumper 2.8 HDI nalitano 220tis a delali cerpadlo(regulatir tlaku paliva ci co) prevodovku asi 3-4krat 3 jde stejne stale pres zuby... Zadni brzdy Xkrat,stale se mi kousou trmeny takze auto stale pribrzduje... a nove mi vcera klekla spojka,lozisko ktere menili letos v 5mesici,poloosy uz mam asi 3ti obe... homokynetaky asi 5-6te jinak normalka. Jinak kluci maji Pazouty ted ty nove a skoro vsichni maji zkrat v zadnich svetlech,protoze jem tam hnijou ty patice ve svetlech. Taky muj sef koupil 2 Pazouty (2za cenu 1) a jeden ma vodu v zadnim svetle???? a kastle vydava tkove divne zvuky jako by se kroutila...? A na volnobeh to celkem slusne REZONUJE...? Jinak jezdim u PPL,takze auto je dost namahane(zatizeni,starty,popojizdeni po meste...) Citovat
rolbař Vloženo 14. Listopad 2009 Vloženo 14. Listopad 2009 za nás můžu doporučit Fiat Ducatu 2,3JTD 130 - je to motor Iveco a jede to jak víno, spotřeba 9l, ale je to obytňák, takže to tahá bednu jako kráva - nejdelší šasí. V dodávce to musí jezdit daleko líp. Citovat
Marek Vloženo 14. Listopad 2009 Vloženo 14. Listopad 2009 U nás v práci zase v pohodě FORD Transit...... Citovat
ben06 Vloženo 14. Listopad 2009 Vloženo 14. Listopad 2009 VW Transporter Syncro 4x4, tuším 2,3 benzin - vjede kamkoliv a zase i vyjede Citovat
Robil Vloženo 16. Listopad 2009 Vloženo 16. Listopad 2009 Tak kamos ma Mastra, starsi typ a je pry nadmiru spokojeny. A v praci mame Transportery a no problema. Na to co tahaji... Citovat
Luďa Vloženo 16. Listopad 2009 Vloženo 16. Listopad 2009 Ono to máš v podstatě jedno. Sou si dost podobný. Opel Vivano = Renault Master, Peugeot Boxer = Fiat Dukaco = Citroën Jumper a Mercedes Benz Sprinter = VW Crafter. Záleží jestli chceš jen šásko-valník nebo klasickou dodávkovou skříň a hlavně jakou tonáž. Známá má Iveca do 3,5 tuny-skříně a jedno Iveco 6,5 tuny a ty trpí na díl mezi volantem a sedačkou. A to že se vo ně nikdo z řidičů nestará. Pak má Tranzita F350 (3,5t) a ten na to tolik netrpí. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.