Publikováno Listopad 9, 200915 r čau chlapi,dnes me dosli mračitka ale nebylo knim nic na instalaci tak se hci zeptat tech co je maji jak je maj pridelany.zda-li použit oboustranou pasku či nejake lepidlo.diky za rady
Listopad 9, 200915 r čau chlapi,dnes me dosli mračitka ale nebylo knim nic na instalaci tak se hci zeptat tech co je maji jak je maj pridelany.zda-li použit oboustranou pasku či nejake lepidlo.diky za rady použij silikon
Listopad 10, 200915 r Kup original lepidlo+primer a nalepto. Link: http://www.milotec.net/lepidla-a-primery/
Listopad 11, 200915 r Autor nejlepší je ta černá sra.ka na lepení oken,drží suprově a jde to popripade sundat dobre ? aby me to nejak nepokurvilo svetlo ?
Listopad 15, 200915 r nejlepší je ta černá sra.ka na lepení oken,drží suprově A jak se to jmenuje? Máš nějaký odkaz na shop?
Listopad 19, 200915 r nejlepší je ta černá sra.ka na lepení oken,drží suprově jojo taky jsem to tim lepil a lepeni od miloteku slo do koše
Listopad 19, 200915 r mel jsem nalepeno origo lepidlem od Milotecu a mracitka a zadni spojler uletel...takze vse jsem prilepil silikonem a drzi to suprove,takze lepidlo milotec tam rozhodne nedavejte
Listopad 19, 200915 r Milotec to má vychcaně vymyšlený ... Lepidlo moc nevydrží, díly Vám ulítnou a když je nenajdete nebo se poškodí, tak si k Milotecu půjdete koupit nový To je dobrá strategie
Prosinec 18, 201014 r Jaký máte zkušenosti s mračítkama na STKáčku. 17.12. jsem měl debatu s technikem . Tvrdil ,že mračítka na světlech nemají co dělat, podložené to měl §-fem, jeho tvrzení podporuje stejnym §-fem i AUTOSTYL JANKO. Já se bránil seznamem ATESTU od Milotecu. Kdo má pravdu ?
Prosinec 20, 201014 r Pokud jsou schválena pro provoz na pozemních komunikacích, tzn., že to někdo ověřil, že to neovlivňuje svítivost atp. tak je samozřejmě používat můžeš, záleží, jaký atest ty mračítka mají...
Prosinec 20, 201014 r Ty mračítka jsou od Milotecu. ATEST 8 SD 1951 strana číslo 5 v příloze. 11_ATEST_1951_Neu_10_2008.pdf Upraveno Prosinec 20, 201014 r od Škrabi
Únor 6, 201114 r Zdravím, chci se zeptat, taky sem si pořídil od Milotecu mračítka a maj tam nainstalovanou M3 pásku... někdo říká, že to drží, někdo že ne... Co doporučujete za ten silikon? Jezdím s autem do myčky, tak aby mi to neupadlo, zároveň jestli nějaký ten silikon, nebo lepidlo na čelní skla, půjde to pak případně sundat, kdyby bylo třeba?
Září 12, 201114 r Zdravím, chci se zeptat, taky sem si pořídil od Milotecu mračítka a maj tam nainstalovanou M3 pásku... někdo říká, že to drží, někdo že ne... Co doporučujete za ten silikon? Jezdím s autem do myčky, tak aby mi to neupadlo, zároveň jestli nějaký ten silikon, nebo lepidlo na čelní skla, půjde to pak případně sundat, kdyby bylo třeba? Když koupíš kvalitní 3M oboustranku tak to máš nejlepší vydrží to vše!
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.