roman medek Vloženo 9. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2009 čau chlapi,dnes me dosli mračitka ale nebylo knim nic na instalaci tak se hci zeptat tech co je maji jak je maj pridelany.zda-li použit oboustranou pasku či nejake lepidlo.diky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plutonium-Michal Vloženo 9. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2009 čau chlapi,dnes me dosli mračitka ale nebylo knim nic na instalaci tak se hci zeptat tech co je maji jak je maj pridelany.zda-li použit oboustranou pasku či nejake lepidlo.diky za rady použij silikon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 10. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2009 Kup original lepidlo+primer a nalepto. Link: http://www.milotec.net/lepidla-a-primery/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 10. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2009 nejlepší je ta černá sra.ka na lepení oken,drží suprově Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roman medek Vloženo 11. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. Listopad 2009 nejlepší je ta černá sra.ka na lepení oken,drží suprově a jde to popripade sundat dobre ? aby me to nejak nepokurvilo svetlo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 15. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2009 nejlepší je ta černá sra.ka na lepení oken,drží suprově A jak se to jmenuje? Máš nějaký odkaz na shop? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdeno77 Vloženo 19. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2009 nejlepší je ta černá sra.ka na lepení oken,drží suprově jojo taky jsem to tim lepil a lepeni od miloteku slo do koše Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidek.c Vloženo 19. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2009 mel jsem nalepeno origo lepidlem od Milotecu a mracitka a zadni spojler uletel...takze vse jsem prilepil silikonem a drzi to suprove,takze lepidlo milotec tam rozhodne nedavejte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RemyZero Vloženo 19. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2009 Milotec to má vychcaně vymyšlený ... Lepidlo moc nevydrží, díly Vám ulítnou a když je nenajdete nebo se poškodí, tak si k Milotecu půjdete koupit nový To je dobrá strategie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Škrabi Vloženo 18. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2010 Jaký máte zkušenosti s mračítkama na STKáčku. 17.12. jsem měl debatu s technikem . Tvrdil ,že mračítka na světlech nemají co dělat, podložené to měl §-fem, jeho tvrzení podporuje stejnym §-fem i AUTOSTYL JANKO. Já se bránil seznamem ATESTU od Milotecu. Kdo má pravdu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feela Vloženo 20. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2010 Pokud jsou schválena pro provoz na pozemních komunikacích, tzn., že to někdo ověřil, že to neovlivňuje svítivost atp. tak je samozřejmě používat můžeš, záleží, jaký atest ty mračítka mají... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Škrabi Vloženo 20. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2010 (editace) Ty mračítka jsou od Milotecu. ATEST 8 SD 1951 strana číslo 5 v příloze. 11_ATEST_1951_Neu_10_2008.pdf Editováno: 20. Prosinec 2010, autor: Škrabi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 6. Únor 2011 Sdílet Vloženo 6. Únor 2011 Zdravím, chci se zeptat, taky sem si pořídil od Milotecu mračítka a maj tam nainstalovanou M3 pásku... někdo říká, že to drží, někdo že ne... Co doporučujete za ten silikon? Jezdím s autem do myčky, tak aby mi to neupadlo, zároveň jestli nějaký ten silikon, nebo lepidlo na čelní skla, půjde to pak případně sundat, kdyby bylo třeba? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamito Vloženo 12. Září 2011 Sdílet Vloženo 12. Září 2011 Zdravím, chci se zeptat, taky sem si pořídil od Milotecu mračítka a maj tam nainstalovanou M3 pásku... někdo říká, že to drží, někdo že ne... Co doporučujete za ten silikon? Jezdím s autem do myčky, tak aby mi to neupadlo, zároveň jestli nějaký ten silikon, nebo lepidlo na čelní skla, půjde to pak případně sundat, kdyby bylo třeba? Když koupíš kvalitní 3M oboustranku tak to máš nejlepší vydrží to vše! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Millosh Vloženo 12. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2011 daji se nekde sehnat mracitka na faceliftovou OII ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.