bliss Vloženo 20. Duben 2006 Sdílet Vloženo 20. Duben 2006 Cau, nedavno jsme s kamaradem resili, jak to je s oznacenim dieselovych motorizaci na stitku pod znakem "FABIA". 1.4 TDi PD - 51 kW -> vse cerne ? 1.4 TDi PD - 59 kW -> cervene i ? 1.9 TDi PD - 74 kW -> cervene Di ? a jak je to se zvukem trivalcovych dieselu 1.4 ? maji take nejaky charakteristicky zvuk jako 1.2 HTP nebo zni jako klasicke 1.9 TDi PD ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mISHA Vloženo 20. Duben 2006 Sdílet Vloženo 20. Duben 2006 nekde se to resilo, zkus trebas google/vyhledavani. ale tipuju mezi 51/59 to bude software a u 74ky bude asi vetsi turbo a mezichladic chladic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bliss Vloženo 20. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 20. Duben 2006 dik za reakci, ale nejde mi o preovedeni motoru .. jen by me ( nas ) zajimalo, jak to je s oznacenim ted me napada, ze by se to lip hodilo do "Ostatni" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milda Vloženo 20. Duben 2006 Sdílet Vloženo 20. Duben 2006 dik za reakci, ale nejde mi o preovedeni motoru .. jen by me ( nas ) zajimalo, jak to je s oznacenim ted me napada, ze by se to lip hodilo do "Ostatni" Fab: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anry Vloženo 21. Duben 2006 Sdílet Vloženo 21. Duben 2006 Zapomněls na jeden důležitý štítek!!!!! RS 96 kw a někdy mnohem víc:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bliss Vloženo 22. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 22. Duben 2006 ) diky, presne neco takovyho sem shanel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 22. Duben 2006 Sdílet Vloženo 22. Duben 2006 anry - ale RS má iba logo "RS" a žiadne TDI a pod. Tak načo to sem dávať. Navyše každý desiaty majiteľ HTP to má na aute, tak to vlastne všetci dobre poznajú Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anry Vloženo 22. Duben 2006 Sdílet Vloženo 22. Duben 2006 já jen ať je výčet motorizace komplet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.