m4t35 Vloženo 11. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2009 zdravím, prohledal jsem forum jak jen to šlo, ale odpověď na svou otázku jsem nenašel - chci kabel na diagnostiku Octavie II po faceliftu... jaký musím koupit, aby to šlapalo? stačí mi základní věci jako načtení závad, vymazání paměti závad, nastavení intervalů atd., takže si myslím, že kupovat kabel se softwarem za 10 000,- je zbytečné... Nechci čínské kabely z ebay, i když by mě docela zajímalo, jestli je někdo používá a je s nimi spokojen... někde tady jsem se dočetl, že je třeba kabel HEX-CAN, ale ten se (pokud se nepletu) prodává právě jen se softwarem okolo 10 000,- Kč. Otázka je, jestli se dá koupit samostatně a dá se používat s nějakým free softwarem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan155 Vloženo 12. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2009 nedá..... ten kabel slouží jako hardwerovej klíč k tomu softu.... Bez toho softu je to uplně k ničemu.... jediná možnost je těch 10 000,-Kč ;-) Už mě to zajímalo dřív..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lat01ji Vloženo 12. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2009 nedá.....ten kabel slouží jako hardwerovej klíč k tomu softu.... Bez toho softu je to uplně k ničemu.... jediná možnost je těch 10 000,-Kč ;-) Už mě to zajímalo dřív..... Jojo pravdu díš, jedině Made in China. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m4t35 Vloženo 12. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. Listopad 2009 Jojo pravdu díš, jedině Made in China. ok, když čína, tak se musím zeptat, jestli s ní má někdo zkušenost... je to vůbec použitelné? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 12. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2009 Kábel z Číny je použiteľný bez problémov - ale musíš ho výhradne použiť s tou verziou softvéru, ktorý bol k nemu dodaný! Ak použiješ novšiu verziu, ten kábel sa ti zničí... Číňania sú šikovní, už ponúkajú aj kábel pre najnovšiu verziu - 908 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 12. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2009 (editace) Podle mě se nakonec "vyplatí" originál, ale ne za oficiální cenu.0, 908 klon je dnes cca 200 dolarů. Editováno: 13. Listopad 2009, autor: j0ska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 12. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2009 Áno, to hej - originál vždy bude originál. Ale 10tisíc Kč je moc vysoká cena na to, keď človek raz za čas pozrie svoje auto a niečo prípadne tu a tam nastaví. Pre zaujímavosť, ten čínsky 908 stojí tretinu toho, čo originál... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lat01ji Vloženo 13. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2009 Podle mě se nakonec "vyplatí" originál, ale ne za oficiální cenu. To by mě zajímalo kde se to dá sehnat, o opradu ORIGO ne klon. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 13. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2009 ježíš hoši je to tak složité nebo nevíte co je Google?? www.motordiag.cz www.pc-autodiagnostika.cz jeden klon má na prodej můj kamarád.Koupil originál,ale klon funguje bezproblému,testoval jsem ho.Cenu do SZ když tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lat01ji Vloženo 13. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2009 Tam ten origo nevíjde o moc levněji než deset klacků. O tom vím dávno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 13. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2009 Tam ten origo nevíjde o moc levněji než deset klacků. O tom vím dávno. Někdo v bazaru nabízí originál kolem 6 tis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m4t35 Vloženo 13. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Listopad 2009 ježíš hoši je to tak složité nebo nevíte co je Google??www.motordiag.cz www.pc-autodiagnostika.cz jeden klon má na prodej můj kamarád.Koupil originál,ale klon funguje bezproblému,testoval jsem ho.Cenu do SZ když tak ty adresy tady zna každý, neboj;-) chtěl jsem si ty informace, co jsem zjsitil, ověřit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan155 Vloženo 15. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2009 občas se najde na AUKRU originál mezi 6500 až 7000,-Kč teď tam zrovna jeden je...... už jsem několikrát uvažoval že ho tam koupím.... otázka je jestli z něj někdo neudělal klon...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 15. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2009 (editace) Když k tomu budeš mít papír s licencí, tak to je OK. Origo kabel se dá koupit za cca 6 tis. Něco jsem viděl i na sbazaru nebo v annonci. Tady v bazaru taky někdo v podobné ceně nabízel nový originál. Editováno: 15. Listopad 2009, autor: j0ska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david00007 Vloženo 22. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2009 A co říkáte na tohle ? http://www.uobd2.com/Products/Product.asp?...CFQWIzAodwx3OlA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 22. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2009 klon, nebrat, nejdou aktualizace = na nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomino1 Vloženo 23. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2009 Mam cinu za 50€ z ebay ver. 812.4 (hex-can)a som maximalne spokojny. Ano..treba ho pouzivat vyhradne len s 812.4 a aktualizacie vypnut aby ste onho neprisli,ale ziadne aktualizacie ani nepotrebujem. Vsetko funguje bez problemov... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 23. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2009 mám ofiko od Svobody a aktualizace taky nejdou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 23. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2009 stejnak ten českej překlad stojí za h.... a ještě jsou tam někde chyby v kódování Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david00007 Vloženo 23. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2009 stejnak ten českej překlad stojí za h.... a ještě jsou tam někde chyby v kódování To je jasný, že ty potřebuješ VAG s aktualizacema, protože to hrneš závodně, ale my co potřebujem dělat jen na svým autě rozhodně víc nepotřebujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 23. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2009 však jasné, ale tady jde o OII FL, kde je plno nových jednotek a tím pádem plno nových druhů chyb, což znamená, že staré verze diagnostiky nedokážý tyto chyby popsat, takže ti to vyhodí jen číslo chyby, nic víc, to samé měřené hodnoty, prostě nejsou popsané Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.