kenny_fx Vloženo 11. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2009 Zdar chlapi, chtěl jsem se zeptat kolik může stát vyčištění skrtící klapky, jelikož mi to při studeném motoru cuká a kolísá na volno běh otáčky (asi to bude klapka). A je lepší v tomto případě zajet spíš do autorizovaného servisu škoda? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žloutenka Vloženo 13. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2009 Nemusí to stát vůbec nic, jenom tvojí práci. Na čištění klapky není nic závratnýho. Teď když to nevidim před sebou, tak si všechno nevybavim, ale stačí odšroubovat 4 imbusy, odpojit nějakou hadičku a můžeš klapku vyndat. Já jsem to čistil védéčkem (WD40) a šlo to pěkně. Možná když pohledáš tady na fóru, tak to najdeš i s fotkama. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fiser Vloženo 13. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2009 Naprosto souhlasim ,je to docela banalni zalezitost,cca 15min, ja to cistil obycejnym technickym benzinem. Je teda pravda ze stejne budes muset do servisu , nebo k nekomu kdo ma Vag zajet a tu klapku nastavit, ale znam pripady ze v servisech cistili klapku oddelanim hadice sani a pouhym vytrenim. Jak ja rikam -co si neudelam sam ,tomu nemuzu verit!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 15. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2009 ve škodovce za to budou chtít 1500,- měl jsem to aj diagnostikou, bo jsem do té doby nevěděl co to děla diagnostika je za 500,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandiel Vloženo 15. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2009 Jsou dobry vychcanci... Vyistis to bez problemu sam. Ale to nastaveni,teoreticky nemusi,motor by si to mel nastavit sam... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žloutenka Vloženo 15. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2009 [Taky jsem slyšel o jednom případu, kdy si člověk dojel do servisu, aby mu vyčistili klapku. Oni na ní ani nehrábli, pouze jí přenastavili přez diagnostiku..... ale to je extrém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirdasR32 Vloženo 16. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2009 Doma si jí vyndej a vyčisti jí štětečkem a acetonem pěkne dočista. Jde to nejlíp. Žádný spreje nepoužívám. No a pak si zajed k někomu na VAG. Bez základního nastavení to někdy potom pomalejc padá na volnoběh. Jinak tam nevidim jinej problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandiel Vloženo 17. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2009 JJ nebo ti ji jeste v servise vymeni za jinou a tuhle si nechaji. Uz vim o nekolikatem pripadu co to takhle udelali... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.