turanec Vloženo 11. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2009 (editace) Dnes jsem byl na diagnostice kůli nepravidelnému chodu motoru na neutrál, a zjistil mi: 1. špatné čidlo chladící kapaliny(což jsem tušil), 2. že ten chod motoru bude asi špatnými vztřiky. Ukazoval mi na VAGu hodnoty při neutrálu 1.vztřik +0,05, 2. vztřik -0,56, 3. vztřik +0,52, a 4. vztřik -0,36. Ja se tomu vůbec nerozumím, no říkal, že by to mělo být nad nulou tak jako vztřik č.3. Chci se s váma poradit co to je za hodnotu a jestli je to opravdu tak. Nechce se mi bezhlavě vrhat do výměny. A navíc když jsem si přečetl téma níž, že to mnohým vyřešilo výměna čidla chl. kapaliny.díky moc 1,9TDi 66kW rv 2000 Editováno: 11. Listopad 2009, autor: turanec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysko Vloženo 12. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2009 No neviem ci som Ti sem hodil to spravne co mas na mysli,ale zrejme ano. Ukaz to mechanikovi,lebo DP pise ze od -2 do +2 je v poriadku, ty spominas hodnoty nula,volaco... este by to chcelo napisat presny typ motoru,aby to bolo presne na tvoj typ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
turanec Vloženo 12. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. Listopad 2009 Ano, moc pomohlo. Díky díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.