turanec Posted November 11, 2009 Share Posted November 11, 2009 (edited) Dnes jsem byl na diagnostice kůli nepravidelnému chodu motoru na neutrál, a zjistil mi: 1. špatné čidlo chladící kapaliny(což jsem tušil), 2. že ten chod motoru bude asi špatnými vztřiky. Ukazoval mi na VAGu hodnoty při neutrálu 1.vztřik +0,05, 2. vztřik -0,56, 3. vztřik +0,52, a 4. vztřik -0,36. Ja se tomu vůbec nerozumím, no říkal, že by to mělo být nad nulou tak jako vztřik č.3. Chci se s váma poradit co to je za hodnotu a jestli je to opravdu tak. Nechce se mi bezhlavě vrhat do výměny. A navíc když jsem si přečetl téma níž, že to mnohým vyřešilo výměna čidla chl. kapaliny.díky moc 1,9TDi 66kW rv 2000 Edited November 11, 2009 by turanec Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mysko Posted November 12, 2009 Share Posted November 12, 2009 No neviem ci som Ti sem hodil to spravne co mas na mysli,ale zrejme ano. Ukaz to mechanikovi,lebo DP pise ze od -2 do +2 je v poriadku, ty spominas hodnoty nula,volaco... este by to chcelo napisat presny typ motoru,aby to bolo presne na tvoj typ. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
turanec Posted November 12, 2009 Author Share Posted November 12, 2009 Ano, moc pomohlo. Díky díky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts