Publikováno Duben 21, 200619 r Zdravím páni, zaujímalo by ma aké časti karosérie sú rozdielne v prípade Octavie1 RS kombi a štandardnej Octavie1 combi. Ide len o iný nárazník v prípade RS combi, alebo sú tam ešte iné rozdiely (prahy, zadný nárazník) dík moc
Duben 21, 200619 r najdi si na netu fotky a porovnej... jinak rozdil je v prednim a zadnim narazniku - zadni ma vyrizlou diru pro koncovku vyfuku ktera je taky jina - viz foto, prahy sou stejny, jeste se davala na paty dvere nahoru takova striska ale to je asi tak vsechno
Duben 21, 200619 r Zdravím páni,zaujímalo by ma aké časti karosérie sú rozdielne v prípade Octavie1 RS kombi a štandardnej Octavie1 combi. Ide len o iný nárazník v prípade RS combi, alebo sú tam ešte iné rozdiely (prahy, zadný nárazník) dík moc lidi hledejte trochu a pak se ptejte. jen kdyz se kouknete na stranky a na fotky tak ten rozdil je patrny, nehlede na to ze se to tu resilo xkrat co je potreba k predelani na RS look... chjo
Duben 21, 200619 r No a vnitrek je dost jinaci ne? A RS ma ve standardu xenony a urcite poznas rozdil z venku kdyz se mrknes na brzdy, a mimo jine je taky RS trosku niz, nez normal
Duben 21, 200619 r No a vnitrek je dost jinaci ne? A RS ma ve standardu xenony a urcite poznas rozdil z venku kdyz se mrknes na brzdy, a mimo jine je taky RS trosku niz, nez normal xenony nebejvaly v zakladu RSka..to az na konci
Duben 21, 200619 r No a vnitrek je dost jinaci ne? A RS ma ve standardu xenony a urcite poznas rozdil z venku kdyz se mrknes na brzdy, a mimo jine je taky RS trosku niz, nez normal xenony nebejvaly v zakladu RSka..to az na konci Fakt? Safra, tak to sem trosku mimo, ale nikdy sem snad nevidel RS bez xenonu
Duben 21, 200619 r No a vnitrek je dost jinaci ne? A RS ma ve standardu xenony a urcite poznas rozdil z venku kdyz se mrknes na brzdy, a mimo jine je taky RS trosku niz, nez normal xenony nebejvaly v zakladu RSka..to az na konci Fakt? Safra, tak to sem trosku mimo, ale nikdy sem snad nevidel RS bez xenonu ja prave jo a prislo mi to divny a rikali mi tady ze ze zacatku snad byly i bez xenonu
Duben 21, 200619 r No a vnitrek je dost jinaci ne? A RS ma ve standardu xenony a urcite poznas rozdil z venku kdyz se mrknes na brzdy, a mimo jine je taky RS trosku niz, nez normal xenony nebejvaly v zakladu RSka..to az na konci Fakt? Safra, tak to sem trosku mimo, ale nikdy sem snad nevidel RS bez xenonu ja prave jo a prislo mi to divny a rikali mi tady ze ze zacatku snad byly i bez xenonu Aha, tak mozna v nakejch wooden times mohly byt, to je pravda. Sem si rikal, jestli to treba nemohly bejt jenom predelany seriovky na er-es-luk
Duben 21, 200619 r taky sem si toho jednou vsiml a bylo to Rsko a pak mi nekdo rikal ze i bez nich se to ze zacatku delalo, to pry bylo jak se sedmnactkama, ty sou snad taky za priplatek k RSku, nebo urcite byvaly... jinak pro indickej trh se dela octavia RS s vykonem 110kW, bez xenonu na 16kach...takze obyc osmnactka turbina vysperkovanejsi no...
Duben 21, 200619 r je to teda trošku OT, ale co jsem zaslechl tak xenony se dávali do základu na faceliftový L&K ...s tím RS souhlasím s Vikim, že zpočátku se tam xeny nedávali
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.