Semirkucera Vloženo 14. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2009 Ahoj. Mam problem a to ten, ze kdyz rozsvitim svetal kostri se mi pres dalkovky. Lehce se mi rozsviti i kontrolka dalkovek na palubce. Kdyz privedu kostru primo na svetlo vse je OK. Jenze kdyz zapnu dalkovky schori mi pojistka. Kdyz jsem vse promeril zjistil jsem ze se otoci polarizace a na pinu 4 je +12v a na 2 a 5 0. Jedna se o facelift lampy!! Nenapada Vas kde by mohla byt chyba?? Mate nekdo cele schema zapojeni svetel?? DIKY moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Semirkucera Vloženo 15. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. Listopad 2009 VYRESENO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 17. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2009 Ako? Podel sa aj s ostatnymi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.