Agamemnon Vloženo 21. Duben 2006 Sdílet Vloženo 21. Duben 2006 Ahoj lidi, mam Oct 1.9TDI 11/98 a mam problem s zvuk. signalizací ručky a světel. Jediný co mě ohlásí je kdyz necham blinkrem na jednu stranu parkovačky a vypnu zapalování. Ručku po rozjeti ani zapnutý tlumený i při otevřenejch dveřích to neohlásí. Chci toho od svýho miláčka moc nebo by to fakt mělo běhat? Jsem stará skleróza a občas by to houknutí bodlo. A to o drahý polovině ani nemluvim. : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Agamemnon Vloženo 21. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 21. Duben 2006 Jo ještě jsem zapoměl že kontrolka ručky svítí, takže koncákem to nebude. Abych nebyl za uplnýho vola.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
capo Vloženo 21. Duben 2006 Sdílet Vloženo 21. Duben 2006 Mám 8/99 a ručka mi jen svítí. Nikdy mi to nepřišlo divné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bart246 Vloženo 21. Duben 2006 Sdílet Vloženo 21. Duben 2006 Já mám 12/01 a při zatažený ručcce a cca ujetí 10m mi to zapíská, že něco není v pořádku. Světla mi pískají pouze když je klíček venku nebo jen strčený v dírce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Agamemnon Vloženo 21. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 21. Duben 2006 Ja byl zvyklej z Fab 1.4MPI 8/00 ze to po asi 10m houklo a je to dobrá věc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.