Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Prosím o radu jak odrušit rádio v Octávii I 1,9 TDI r.v. 2000. Koupil jsem autorádio Eonon 581 s navigací a při poslechu rádia nebo CD se z repra ozývá bzučení. Můžete mi prosím poradit čím rádio odrušit? :help:

to dle meho nepujde, pač to pujde uz z radia neni tam kvalitni zesilovac.... uk kvalitnich MOS FEET to delat nebude.

Filtry obvykle problem castecne vyresi, ale malokdy uplne... prikladam to taktez "kvalite" autoradia

• Autor

No ono to byučení není silné, když hraje v rádiu hudba tak to nejde slyšet, ale když v rádiu hovoří tak už to slyšet jde. Měl jsem tam předtím škodováckého blaupunkta, a to jako kvalitní rádio taky moc neberu... myslím právě ten typ co tam byl.

...tj...ale Eonon není rádio... :p

• Autor
:o a co to je?? a jak ho odrušit?

...může to být konstrukční závada...u instalovaných značkových rádií jsem se s tímto nesetkal...z dřívějších dob byl někdy problém u 2taktů...ale to je pro většinu z vás historie ;)

...vyšší modely (Alpine, Pioneer, Kenwood) měly napájecí filtr přímo na kabeláži rádia...ta černá krabička...u některých šel dokonce vypnout i displej...

post-845-1258920217_thumb.jpg

• Autor

no tu černou krabičku tam mam taky na té kabeláži a přesto to trocu bzučí.

Mám tam zkusut dát ještě nejaký odrušovač?

...můžeš to zkusit...cca 130,-

post-845-1259003932_thumb.jpg

• Autor

mam ještě jeden problém, stává se mi že po vypnutí rádia a zamčení vozu (třeba po příjezdu z práce domu) a ráno když příjdu k autu, na rádiu svítí display a tlačítka, ale rádio nehraje a ani nejse vypnout ani zapnout. Musím z nej vytáhnout konektor napájení a pak jede zas normálně dal. Nevím čím to je, ale už když jsem tam měl před eononem blaupunkta tak se mi u blaupunktu stávalo že mi občas nešlo zapnout třeba i tři dny po sobě a pak najednou po nastartování zaclo hrat jako by nic.

Být tebou tak to rádio vezmu a zahodím, při dnešních cenách rádií podle mě není problém pořídit něco nového a hlavně kvalitního.

a čo mobil pri hladani signalu da sa to nejak vyriešit radio kenwood.

• 2 týdny později...

to ze sviti tak bude nejspis spatne zapojeny.

1.pokud prides zmacknes cudlik aby se vyplo a pak des do haje tak do nej de proud a proto sviti.

2.pokud se vypina samo otocenim klicku tak je to nejaky pohotovsni rezim kdy by meli fungovat jenom hodiny.

pokud je to 1 popsani tak pretahni kabel co jde do ISO konektoru. jde do nej 1 proud stale a druhy az pootocenim klicku.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.