Libor82 Vloženo 14. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2009 Prosím o radu jak odrušit rádio v Octávii I 1,9 TDI r.v. 2000. Koupil jsem autorádio Eonon 581 s navigací a při poslechu rádia nebo CD se z repra ozývá bzučení. Můžete mi prosím poradit čím rádio odrušit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivanek007 Vloženo 16. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2009 to dle meho nepujde, pač to pujde uz z radia neni tam kvalitni zesilovac.... uk kvalitnich MOS FEET to delat nebude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 17. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2009 Skus pouzit odrusovaci filter. LINK: http://www.najautodoplnky.sk/eshop/produkt/372 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mil4n Vloženo 19. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2009 Filtry obvykle problem castecne vyresi, ale malokdy uplne... prikladam to taktez "kvalite" autoradia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Libor82 Vloženo 20. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Listopad 2009 No ono to byučení není silné, když hraje v rádiu hudba tak to nejde slyšet, ale když v rádiu hovoří tak už to slyšet jde. Měl jsem tam předtím škodováckého blaupunkta, a to jako kvalitní rádio taky moc neberu... myslím právě ten typ co tam byl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 21. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2009 ...tj...ale Eonon není rádio... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Libor82 Vloženo 22. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Listopad 2009 a co to je?? a jak ho odrušit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 22. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2009 ...může to být konstrukční závada...u instalovaných značkových rádií jsem se s tímto nesetkal...z dřívějších dob byl někdy problém u 2taktů...ale to je pro většinu z vás historie ...vyšší modely (Alpine, Pioneer, Kenwood) měly napájecí filtr přímo na kabeláži rádia...ta černá krabička...u některých šel dokonce vypnout i displej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Libor82 Vloženo 23. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Listopad 2009 no tu černou krabičku tam mam taky na té kabeláži a přesto to trocu bzučí. Mám tam zkusut dát ještě nejaký odrušovač? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 23. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2009 ...můžeš to zkusit...cca 130,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Libor82 Vloženo 29. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. Listopad 2009 mam ještě jeden problém, stává se mi že po vypnutí rádia a zamčení vozu (třeba po příjezdu z práce domu) a ráno když příjdu k autu, na rádiu svítí display a tlačítka, ale rádio nehraje a ani nejse vypnout ani zapnout. Musím z nej vytáhnout konektor napájení a pak jede zas normálně dal. Nevím čím to je, ale už když jsem tam měl před eononem blaupunkta tak se mi u blaupunktu stávalo že mi občas nešlo zapnout třeba i tři dny po sobě a pak najednou po nastartování zaclo hrat jako by nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TonyRS Vloženo 30. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2009 Být tebou tak to rádio vezmu a zahodím, při dnešních cenách rádií podle mě není problém pořídit něco nového a hlavně kvalitního. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adryk Vloženo 1. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2009 a čo mobil pri hladani signalu da sa to nejak vyriešit radio kenwood. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivanek007 Vloženo 11. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2009 to ze sviti tak bude nejspis spatne zapojeny. 1.pokud prides zmacknes cudlik aby se vyplo a pak des do haje tak do nej de proud a proto sviti. 2.pokud se vypina samo otocenim klicku tak je to nejaky pohotovsni rezim kdy by meli fungovat jenom hodiny. pokud je to 1 popsani tak pretahni kabel co jde do ISO konektoru. jde do nej 1 proud stale a druhy az pootocenim klicku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.