Petta Vloženo 21. Duben 2006 Vloženo 21. Duben 2006 Máte někdo foto Fabie, která má zadní lištu a lišty na faceliftovaným nárazníku v barvě. Nebo umí někdo upravit foto? Nemám program a v malování to jde špatně. Citovat
Wertheim Vloženo 21. Duben 2006 Vloženo 21. Duben 2006 Máte někdo foto Fabie, která má zadní lištu a lišty na faceliftovaným nárazníku v barvě.Nebo umí někdo upravit foto? Nemám program a v malování to jde špatně. Taky bych si je rád dal do bavy (bílé)... Citovat
NoiseR Vloženo 22. Duben 2006 Vloženo 22. Duben 2006 Máte někdo foto Fabie, která má zadní lištu a lišty na faceliftovaným nárazníku v barvě.Nebo umí někdo upravit foto? Nemám program a v malování to jde špatně. Vypada to vyborne, mrkni na netu treba na fotky novyho Pola, to je ma v laku - videl jsem to i na fabii, je to fakt bombozni... Citovat
heckeer Vloženo 22. Duben 2006 Vloženo 22. Duben 2006 Tady jsem našel fotky jsou kluka z clubu snad se nebude zlobit že to sem dám, vypadá to skvěle, je fakt povedená přesně podle mého gusta.. Citovat
xman Vloženo 22. Duben 2006 Vloženo 22. Duben 2006 pekne spravene... ale tymi kluckami to vazne s prepacenim posr*l, a disky tiez vzhladu nepomohli Citovat
heckeer Vloženo 22. Duben 2006 Vloženo 22. Duben 2006 No myslím že jste chtěli vidět přelakovaný lišty a ne hodnotit kola Citovat
bliss Vloženo 22. Duben 2006 Vloženo 22. Duben 2006 kdyby si chtel videt hatchback s listama ( krome bocnich ) v laku, tak napis a ja ti nejake poslu Citovat
bliss Vloženo 22. Duben 2006 Vloženo 22. Duben 2006 pro priklad je jedna zepredu tady http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=7465 Citovat
xman Vloženo 22. Duben 2006 Vloženo 22. Duben 2006 No myslím že jste chtěli vidět přelakovaný lišty a ne hodnotit kola sorry som si to nemohol odpustit Citovat
bliss Vloženo 22. Duben 2006 Vloženo 22. Duben 2006 kola ma podle me pekny, jen ten buben do cervena je k tomu zbytku a s klikami s xmanem souhlasim Citovat
Wertheim Vloženo 23. Duben 2006 Vloženo 23. Duben 2006 Jo, je to docela pěkný.. Dobrej decent. Ale ty kliky..to je hrůůza ! A kola se mi docela líbí.. až na ty červený bubny ! Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.