Publikováno Duben 21, 200619 r Máte někdo foto Fabie, která má zadní lištu a lišty na faceliftovaným nárazníku v barvě. Nebo umí někdo upravit foto? Nemám program a v malování to jde špatně.
Duben 21, 200619 r Máte někdo foto Fabie, která má zadní lištu a lišty na faceliftovaným nárazníku v barvě.Nebo umí někdo upravit foto? Nemám program a v malování to jde špatně. Taky bych si je rád dal do bavy (bílé)...
Duben 22, 200619 r Máte někdo foto Fabie, která má zadní lištu a lišty na faceliftovaným nárazníku v barvě.Nebo umí někdo upravit foto? Nemám program a v malování to jde špatně. Vypada to vyborne, mrkni na netu treba na fotky novyho Pola, to je ma v laku - videl jsem to i na fabii, je to fakt bombozni...
Duben 22, 200619 r Tady jsem našel fotky jsou kluka z clubu snad se nebude zlobit že to sem dám, vypadá to skvěle, je fakt povedená přesně podle mého gusta..
Duben 22, 200619 r pekne spravene... ale tymi kluckami to vazne s prepacenim posr*l, a disky tiez vzhladu nepomohli
Duben 22, 200619 r kdyby si chtel videt hatchback s listama ( krome bocnich ) v laku, tak napis a ja ti nejake poslu
Duben 22, 200619 r pro priklad je jedna zepredu tady http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=7465
Duben 22, 200619 r No myslím že jste chtěli vidět přelakovaný lišty a ne hodnotit kola sorry som si to nemohol odpustit
Duben 22, 200619 r kola ma podle me pekny, jen ten buben do cervena je k tomu zbytku a s klikami s xmanem souhlasim
Duben 23, 200619 r Jo, je to docela pěkný.. Dobrej decent. Ale ty kliky..to je hrůůza ! A kola se mi docela líbí.. až na ty červený bubny !
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.