Kindlik Vloženo 15. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2009 Neřešil tu někdo problém s hlučnějším střešním oknem ? Když jedu po nerovnostech , tak se rozvibruje a dělá to docela kravál , tak zda stačí jen vyměnit nějaké pojezdy nebo tak něco . Nějak se bojím štourat do šíbru , abych mu nějak spíš neublížil. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mcsolle Vloženo 19. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2009 nejaky napad? aj mne vrzga Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peteres Vloženo 30. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2009 Že by dotáhnout? V DP se o tom píše mám takový dojem ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kindlik Vloženo 30. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Listopad 2009 kdyžtak poraď postup . Já na to o víkendu koukal , zda by se tam dalo něco kdyžtak koupit nového ať je klid , nebo zda se někde dá něco dotáhnout , ale nevím co a kde . Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crros Vloženo 4. Červen 2010 Sdílet Vloženo 4. Červen 2010 (editace) Sory chlapy že to píšu sem, ale objevil se mi takový problém, zatéká mi do kufru a jsem si téměř 100% jistý, že je to hadičkou odvodnění od šíbru, asi bude vypadená, nevíte jak se tam dá dostat abych ji mohl vyměnit nebo nasadit, či co s tým. Jinak mi to tam mlátí taky a když sem si přečetl peteresův příspěvek tak jsem bouchnul smíchy nad svou blbostí "dotáhnout", že mě to nenapadlo dřív, du na to mrknout. Editováno: 4. Červen 2010, autor: Crros Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crros Vloženo 7. Červen 2010 Sdílet Vloženo 7. Červen 2010 Tak dotažený to je dobře, tak nevim. Ta hadice vypadená nebyla když jsem sundal stropní tapec tak vše OK, demontoval jsem střešní okno a dle dílenské příručky opět namontoval, ale hluk při jízdě pořád stejný, asi zkusím vyměnit těsnění kolem toho skla. V nejhorším případě tam dám deflektor, třeba se pak stiší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.