Přejít na obsah

Uzamykatelná nádrž

Pawel51

Doporučené příspěvky

chtěl bych poprosit o radu.Mám octavii II 2.0TDi 2005, když zamknu auto, normálně se dostanu do nádrže, víčko nemám na klíč a kryt nádrže normálně vyklapnu. Je někde chyba nebo tam prostě nemám zámek a můžu to vyřešit tak, že si koupím uzamykatelné víčko nádrže? Díky moc

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

chtěl bych poprosit o radu.Mám octavii II 2.0TDi 2005, když zamknu auto, normálně se dostanu do nádrže, víčko nemám na klíč a kryt nádrže normálně vyklapnu. Je někde chyba nebo tam prostě nemám zámek a můžu to vyřešit tak, že si koupím uzamykatelné víčko nádrže? Díky moc

Zdravim...když zamkneš auto, tak se zamkne automaticky i víko na nádrž.

Takže budeš mít něco pokaženýho na centrálu víka, že Ti tam nezajede ten jazýček ...

Editováno: , autor: RemyZero
Odkaz ke komentáři

• o 3 měsíce později...

nene zmáčkni klíč dvakrát na centrálu a jednou dlouze a pak ti to pošlape taky mi to dělalo prostě něco jako okýnka když vypojíš baterku

Odkaz ke komentáři

• o 4 roky později...

Ahoj, mám dotaz. Po trapasu u benzinky , kdy mi nešla  otevřít nádrž, jsem  otevřel nádrž manuálně. Zamykání přes dálku normálně funguje , ale při odemčení se neodemkne. Teď jsem vyzkoušel tip od marekoctavia "zmáčknout 2x zámek a z toho jednou dlouze" a to mi nádrž odemkne (auto zamčené a nádrž odemknutá). Zkusil jsem to pak odemknout přes dálku, ale nádrž zůstala zase zamčená. Nevíte, v čem může být problém? Díky

Odkaz ke komentáři

• o 2 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...