delsy Vloženo 16. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2009 Prosim Vas viete mi poradit co mi mohllo odist na aute ak sa nedaju otvorit vodicove dvere ani zvonku ani zvnutra? Na aute je centralne zamykanie, nie dialkove a klucom sa da normalne zamknut odomknut, ten cuplicek - jazycek beha hore dole pri zamykani a odomykani ale dvere sa nedaju otvorit. Vsetky dverre reagovali a dali sa otvarat l, zamykat atd, en tie vodicove nie. Odisiel motorcek alebo zamok vo dverach alebo kde je chyba? Pripadne co bude stat ta vec, ktora sa pokazila, odisla? Bolo mi povedane zevraj zamok vo vnutri dveri za 5000 Sk, pisem este v starych korunach, tak by som sa chcela este uistit, ci nemal niekto podobny problem. Ak ak mal niekto ten isty problem napisete mi pod akym nazvom mam hladat na internete tu vec, ktoru bude treba vymenit, opravit? Dakujem za odpoved. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 16. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2009 (editace) no a nemozes mat iba vyskocene/pretrhnute lanko? aky mas rocnik? ak odisiel zamok tak hladaj zamok s centralom. Editováno: 16. Listopad 2009, autor: cartmanko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
delsy Vloženo 16. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Listopad 2009 no a nemozes mat iba vyskocene/pretrhnute lanko?aky mas rocnik? ak odisiel zamok tak hladaj zamok s centralom. ja neviem ci lanko, ale dam aj taky navrh, kto sa na to bude pozerat .... ja sa nevyznam, preto som pisala tu ci niekto nezazil to iste... rocnik 2000, fabia.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 17. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2009 mas origo central alebo dorabany? zhod tapacir, popripade aj plech a pozri sa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
delsy Vloženo 17. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Listopad 2009 mas origo central alebo dorabany? zhod tapacir, popripade aj plech a pozri sa. asi origo , kupene bolo uz s centralom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.