Mishak Vloženo 17. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2009 Nazdar vospolok. Potrebujem poradit ohladne dvoch veci... 1 je odkial natiahnut + na napajanie subiku, je mi jasne ze audiofilovia budu trvat na samostatnom napajacom kabli s prierezom 1 cm2 priamo od baterky... aktiv. subik ma cistych 100W sinus tak ma napadlo ci by som si to nemohol zjednodusit a natihanut niekde spod pristrojovky porp. priamo cez poistku aby to bolo elegantnejsie riesenie ako samostatna externa poistka. Octavku mam kratko tak sa vobec nevyznam kde zohnat ten + pol alebo ci bude predsa len najlepsie tahat to od baterky... a ak od baterky je ten plastovy bazmek v ktorom sa to da relativne jednoducho napojit ale otazka daju sa samostatne zohnat aj tie pliesky na to napojenie...? pod otazka: 100 W SINUS kde zohnat lacny napajaci kabel.... a kde v octavke v kufri najst dobry ukostrovaci bod? 2 otazka ako sa dostat cez kopu platu k cinch vystupu autoradia...??? nechcem vyberat autoradio teda nemam vytahovaky, budem volit jednoduchsiu cetu ale ktora to je... a kade tahat signal kabel.. stredom alebo bokom... kade je to jednoduchsie....? Vdaka za kazdu radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mopachi Vloženo 18. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2009 Zdravím, já osobně když jsem si nechal v každém autě zapojovat zesilovač tak kvalitní kabely přímo od baterky přes jistič nebo pojistku kvalitní cinch a tahal mě to bracha středem auta.Vím že kluci to dělají levým prahem.Když projdeš témata tak tady někde byl i popis a dokonce se mě zdá že i foto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysko Vloženo 19. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2009 Napajanie priamo z baterky. Ja osobne to mam na svorke baterky,je tam este dalsi srob M6, takze som to riesil kabelovym ockom. Tie pliesky na pripojenie su plechove poistky,daju sa zohnat,len ci mas volnu linku v tom plaste. Zrejme hej,ked to chces tade potiahnut. Vedenie kablov. Si myslim ze krajom to zaberie menej namahy. Definuj kvalitny kostriaci bod? Vsetky originalne z vyroby su snad kvalitne. najdes ich hned za sedackami na boku pod kobercovymi bocnicami. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.