JakubSkopal Vloženo 17. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2009 Zdarec potřeboval bych pomoct mám octavii SDI a chtěl bych ju nějak dostat aspoň na normální hranici výkonu potřebuju poradit jaky vstřiky bych do toho nejlépe potřeboval aby se nějak navýšil ten výkon poraďte díky čus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 17. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2009 A co tak CHIP TUNING LINK: http://www.tuningbox.sk/tuningbox/chiptuning-1.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JakubSkopal Vloženo 17. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Listopad 2009 no newím no mohl jsem mět powerbox ale všichni mě to rozmluvily, chip tuning bych taky možná přemýšlel ale ty vstřiky daj víc výkon ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.