Publikováno Listopad 19, 200915 r Ahoj, omlouvám se jestli už to tady bylo, ale nenašel jsem...... Nedávno jsem vyposlouchal že když na své o1 1.9tdi 81kw (r.v 2001, 120 000km)zvýšim otáčky a následně je nechám spadnout tak něco kolem 900 otáček zavrní...Je to takovej zvuk, no něco jako když vařečkou zkvrdláte v kastrolu.... trvá to jen tak 1-2 vteřinky. Auto jezdí normálně, pravidelně se to taky neobjevuje, ale trochu mě to znepokojuje.Kdybyste někdo věděl poradit budu vám moc moc vděčný
Listopad 19, 200915 r jo jo to bude setrvak. me to delalo taky. ale jen na volnobeh a ne jen 2 vteriny nekdy to delalo dyl. staci vyslapnou spojku, pak ji pustit a je to ok. ale jen na chvilku. Ja setrvak nemenil pač sem na nej nemel penize , jen sem vymenil pritlacak a lamelu s loziskem, a uz to nedela.
Listopad 19, 200915 r Jestli ti to nědelá náhodou to co nám viz téma divný zvuk tdi ktere je níže v této sekci
Listopad 20, 200915 r Autor No tak toho sem se přesně bál a měl takový blbý tušení že to bude ten setrvák......tak to ste mě pánové potěšili jinak to auto se sem tam klepe celé, hlavně teda za studena a jen když stojí, třeba na semaforu... No každopádně vám děkuju a začínám šetřit
Listopad 20, 200915 r No tak toho sem se přesně bál a měl takový blbý tušení že to bude ten setrvák......tak to ste mě pánové potěšili jinak to auto se sem tam klepe celé, hlavně teda za studena a jen když stojí, třeba na semaforu... No každopádně vám děkuju a začínám šetřit dej tam jednohmoták a je klid
Listopad 23, 200915 r Autor Ještě bych se ctěl zeptat jeslti tím nemůžu něčemu ublížit když s tím budu jezdit, v autech se vůbec nevyznám tak se mi prosím nesmějte
Listopad 26, 200915 r No nevím setrvák. Já mám komplet novou spojku i se setrvákem a ten zvuk tam byl před i po výměně.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.