sotola Vloženo 19. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2009 Ahoj, omlouvám se jestli už to tady bylo, ale nenašel jsem...... Nedávno jsem vyposlouchal že když na své o1 1.9tdi 81kw (r.v 2001, 120 000km)zvýšim otáčky a následně je nechám spadnout tak něco kolem 900 otáček zavrní...Je to takovej zvuk, no něco jako když vařečkou zkvrdláte v kastrolu.... trvá to jen tak 1-2 vteřinky. Auto jezdí normálně, pravidelně se to taky neobjevuje, ale trochu mě to znepokojuje.Kdybyste někdo věděl poradit budu vám moc moc vděčný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KarlosTDi Vloženo 19. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2009 - řekl bych setrvák nezdá se ti že by vibrovalo celé auto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivanek007 Vloženo 19. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2009 jo jo to bude setrvak. me to delalo taky. ale jen na volnobeh a ne jen 2 vteriny nekdy to delalo dyl. staci vyslapnou spojku, pak ji pustit a je to ok. ale jen na chvilku. Ja setrvak nemenil pač sem na nej nemel penize , jen sem vymenil pritlacak a lamelu s loziskem, a uz to nedela. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mopachi Vloženo 19. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2009 Jestli ti to nědelá náhodou to co nám viz téma divný zvuk tdi ktere je níže v této sekci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sotola Vloženo 20. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Listopad 2009 No tak toho sem se přesně bál a měl takový blbý tušení že to bude ten setrvák......tak to ste mě pánové potěšili jinak to auto se sem tam klepe celé, hlavně teda za studena a jen když stojí, třeba na semaforu... No každopádně vám děkuju a začínám šetřit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tonda vento Vloženo 20. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2009 No tak toho sem se přesně bál a měl takový blbý tušení že to bude ten setrvák......tak to ste mě pánové potěšili jinak to auto se sem tam klepe celé, hlavně teda za studena a jen když stojí, třeba na semaforu... No každopádně vám děkuju a začínám šetřit dej tam jednohmoták a je klid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sotola Vloženo 23. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Listopad 2009 Ještě bych se ctěl zeptat jeslti tím nemůžu něčemu ublížit když s tím budu jezdit, v autech se vůbec nevyznám tak se mi prosím nesmějte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robik5 Vloženo 26. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2009 No nevím setrvák. Já mám komplet novou spojku i se setrvákem a ten zvuk tam byl před i po výměně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.