NitroxBLS Vloženo 19. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2009 Zdarec,mám dotaz na čiré kryty předních světel (plast) na starší model Octavia,máte s tím někdo zkušenosti?Někdo říká,že je to lepší co se týče svítivosti,a někdo zase říká,že to svítí hůř kvůli parabole,a svítí jen dopředu dva úzké kužely,a není nic z auta vidět.Nevíte jak to je?odkaz: http://www.graficar.cz/1746/cire-kryty-prednich-svetel.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakoubek Vloženo 19. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2009 Nazdárek, já bych do toho nešel, možná to vypadá dobře ale v noci běs a hrůza, nic neuvidíš a protijedoucí řidiče to bude oslňovat. Přemejšlej o montáži čiré optiky z Laurin & Klement ta má k tomu uzpůsobenou parabolu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 19. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2009 Tyto čiré kryty na normální světla nedávej!!!, ty světla by opravdu svítili do kuželu a ty by jsi nic neviděl, ale co by bylo horší, že bys hodně oslňoval protijedoucí auta. Pokud chceš mít čirá světla, tak si sežeň světla z Laurin a Klement (ty mají na to uzpůsobenou parabolu) nebo překopej celej předek auta na faceliftový typ, který má také čirou optiku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendys 26 Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 Zdarec,mám dotaz na čiré kryty předních světel (plast) na starší model Octavia,máte s tím někdo zkušenosti?Někdo říká,že je to lepší co se týče svítivosti,a někdo zase říká,že to svítí hůř kvůli parabole,a svítí jen dopředu dva úzké kužely,a není nic z auta vidět.Nevíte jak to je?odkaz: http://www.graficar.cz/1746/cire-kryty-prednich-svetel.html cus ja jsem si ty kryty koupil a jsou to vyhozeny penize.opravdu neni stoho nic vydet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.