jhpr Vloženo 22. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2009 Ahoj, máte někdo zkušenost z výměnou silentbloků v zadní nápravě? Od jakého výrobce, co to obnáší jak přípravkově, časově, náročností atd. Hledal jsem to tady, ale nenašel. Akorát to , že spousta lidí si zde plete zadní nápravu se zadním silentblokem předního ramene. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
subz3ro Vloženo 23. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2009 Ake informacie ku tomu potrebujes?? Vo vsebecnosti je ich vacsi problem vybrat (pokial nie su uplne KO) ako nalisovat. Potrebujes ku tomu bud majzel alebo lis. Co sa tyka nahradneho dielu, mozes pouzit bud klasicke perforovane komforty (pozor na spravnu montaznu polohu - vyliskom v gume otocit k ramenu napravy!!), alebo plne z LCR resp. Fabie RS, alebo - ale to prudko nedoporcujem kvoli uplnej strate komfortu - polyuretanove silentbloky (napr. Powerflex). Pokial ta zaujimaju objednavacie cisla, tu ich mas.... standardne (MK4) 1J0 501 541 C FRS 6Q0 501 541 E LCR 1ML 501 541 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 23. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2009 Zase další co spíš nechce hledat. http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=44067&hl= Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jhpr Vloženo 23. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Listopad 2009 Zase další co spíš nechce hledat. http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=44067&hl= Diky, vse jasne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 4. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2009 Diky, vse jasne. taky mě to ted čeká.. ale chci dávat silentbloky z Audi tt, nebo z fabky rs.. nevítě jaký na rameno? at nekupuju oba, když stačí jen jeden.. a čep koupím origo z oktávky asi, tam by jiný nepasovalo, nebo se mýlím? každopádně mě prosímporaďte co stačí koupit, at někupuju zbytečně drahý blbosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zolco Vloženo 9. Srpen 2023 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2023 Zdravím!Nevie mi povedať dakto čísla silentblokov,a počet kusov čo idú do zadnej nápravy?Chcel by som ich vymeniť!Vopred ďakujem! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.