Březen 15, 200817 r Ahoj. Mě teď napadlo vylepšení, že kdyby se ta dálka ten zamykací signál přivedl na přední mlhovky tak jelikož je 20sekundovej aby se zavřely okna, tak by při zamknutí 20sekund svítily přední mlhovky na cestu jako to mají audinky. Myslíž že by to fungovalo? Škoda že mě to nenapadlo před montáží.
Březen 18, 200817 r Autor Ahoj. Mě teď napadlo vylepšení, že kdyby se ta dálka ten zamykací signál přivedl na přední mlhovky tak jelikož je 20sekundovej aby se zavřely okna, tak by při zamknutí 20sekund svítily přední mlhovky na cestu jako to mají audinky. Myslíž že by to fungovalo? Škoda že mě to nenapadlo před montáží. Ahoj pane , no šlo by to udělat !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!při každém uzamknutí by šla zapnout dálkou světla třeba mlhy nebo dle přání.....
Březen 19, 200817 r Těhlice na všechny 1.8Turbo i 4x4 a RS ...příprava na výměnu ložisek..... To už děláš zase ložiska???
Březen 20, 200817 r Těhlice na všechny 1.8Turbo i 4x4 a RS ...příprava na výměnu ložisek..... ... a tdi 96 kw
Březen 24, 200817 r Autor Výměna Ložisek OCTAVIA ..... Chlazení intercooleru vlastní úprava stávajícího nadkolí ..... Foto čidel pro xenony.....pro info......Mrs:-)
Březen 25, 200817 r Výměna Ložisek OCTAVIA .....Chlazení intercooleru vlastní úprava stávajícího nadkolí ..... Foto čidel pro xenony.....pro info......Mrs:-) Je ta uprava tech plastu pro Chlazení intercooleru vubec k necemu dobra ?
Březen 25, 200817 r Autor tak ty uz se poustis take do vylozene mechanickejch zalezitosti? JJ pane neni problem......:-))))
Březen 25, 200817 r Autor Je ta uprava tech plastu pro Chlazení intercooleru vubec k necemu dobra ? JJ je to dost učiné......na svém jsem to udělal už dávno někde už jsem to popisoval dříve......toto je na nějakém z dalších vozů kde jsem to udělal a nikdo si nestěžoval.....:-)) AUDI to má už z výroby.......a já to udělal do stávajícího nadkolí Oktavie........žádné vsazování mřížek ale přímo vymodeloval a natvaroval......je to sice práce tak na 2 hodky..... M.
Březen 25, 200817 r Autor Tuhle úpravu dělají i kluci z Briskoda na FRS a taky mají pozitivní zkušenosti. jj souhlas.....já už to mám přes rok a OK........Audi to má seriově.....je tam lepší tah vzduchu a neni to uzavřená kapsa!!!!! :-)M. Upraveno Březen 25, 200817 r od MartinRS
Březen 25, 200817 r jj souhlas.....já už to mám přes rok a OK........Audi to má seriově.....je tam lepší tah vzduchu a neni to uzavřená kapsa!!!!!:-)M. Parada asi si to udelam take.
Březen 26, 200817 r Výměna Ložisek OCTAVIA .....Chlazení intercooleru vlastní úprava stávajícího nadkolí ..... Foto čidel pro xenony.....pro info......Mrs:-) MartineRS prácička a fotečky jsou super! Jen nepřehánět v tom Photoshopu ten styl těch okrajů fotek.. Je to už trochu více přitažené za vlasy (člověk hledá nějaký detail na okraji a tam jsou ty efektní třásničky). Myslím jen trochu ubrat..
Březen 26, 200817 r Autor Ahoj Petře jj neni problem dát nějaký detail :-))))to si pohrála má drahá polovička at to neni jen taková fotečka :-))))))já fotoshop moc neovládám....:-) M.
Březen 26, 200817 r Ahoj Petře jj neni problem dát nějaký detail :-))))to si pohrála má drahá polovička at to neni jen taková fotečka :-))))))já fotoshop moc neovládám....:-)M. Jasně tak už tomu rozumím
Březen 26, 200817 r JJ je to dost učiné......na svém jsem to udělal už dávno někde už jsem to popisoval dříve......toto je na nějakém z dalších vozů kde jsem to udělal a nikdo si nestěžoval.....:-))AUDI to má už z výroby.......a já to udělal do stávajícího nadkolí Oktavie........žádné vsazování mřížek ale přímo vymodeloval a natvaroval......je to sice práce tak na 2 hodky..... M. Cim si do toho dal ty diry? tak o tom premejslim...
Březen 27, 200817 r Autor Namalovat rastr....někde mám i šablonu.....a potom tam kde končí řez udělat 5mm díry.....a potom lámací nůž a řezat opatrně.....a tvarovat horkovzduškou......
Březen 27, 200817 r Namalovat rastr....někde mám i šablonu.....a potom tam kde končí řez udělat 5mm díry.....a potom lámací nůž a řezat opatrně.....a tvarovat horkovzduškou...... Tak si někdy říkám, jestli ten marťas není blázen? Možná je, ale šikovnej, to se muší nechat
Březen 28, 200817 r Autor Ještě jsem našel foto Ložisek po vyndání....a jedno se zjevně nemazalo.....viz foto....proto to byl hukot :-)
Březen 28, 200817 r Ještě jsem našel foto Ložisek po vyndání....a jedno se zjevně nemazalo.....viz foto....proto to byl hukot :-) Opravdu pán je šikula
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.