Přejít na obsah

MartinRS a jeho montáže

MartinRS

Doporučené příspěvky

Ahoj. Mě teď napadlo vylepšení, že kdyby se ta dálka ten zamykací signál přivedl na přední mlhovky tak jelikož je 20sekundovej aby se zavřely okna, tak by při zamknutí 20sekund svítily přední mlhovky na cestu jako to mají audinky. Myslíž že by to fungovalo? Škoda že mě to nenapadlo před montáží. :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj. Mě teď napadlo vylepšení, že kdyby se ta dálka ten zamykací signál přivedl na přední mlhovky tak jelikož je 20sekundovej aby se zavřely okna, tak by při zamknutí 20sekund svítily přední mlhovky na cestu jako to mají audinky. Myslíž že by to fungovalo? Škoda že mě to nenapadlo před montáží. :)

Ahoj pane ,

no šlo by to udělat !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!při každém uzamknutí by šla zapnout dálkou světla třeba mlhy nebo dle přání.....

Odkaz ke komentáři

Je ta uprava tech plastu pro Chlazení intercooleru vubec k necemu dobra ?

JJ je to dost učiné......na svém jsem to udělal už dávno někde už jsem to popisoval dříve......toto je na nějakém z dalších vozů kde jsem to udělal a nikdo si nestěžoval.....:-))

AUDI to má už z výroby.......a já to udělal do stávajícího nadkolí Oktavie........žádné vsazování mřížek ale přímo vymodeloval a natvaroval......je to sice práce tak na 2 hodky.....

M.

Odkaz ke komentáři

Výměna Ložisek OCTAVIA .....

Chlazení intercooleru vlastní úprava stávajícího nadkolí .....

Foto čidel pro xenony.....pro info......Mrs:-)

MartineRS prácička a fotečky jsou super!

Jen nepřehánět v tom Photoshopu ten styl těch okrajů fotek..

Je to už trochu více přitažené za vlasy (člověk hledá nějaký detail na okraji a tam jsou ty efektní třásničky).

Myslím jen trochu ubrat.. :palec2:

Odkaz ke komentáři

JJ je to dost učiné......na svém jsem to udělal už dávno někde už jsem to popisoval dříve......toto je na nějakém z dalších vozů kde jsem to udělal a nikdo si nestěžoval.....:-))

AUDI to má už z výroby.......a já to udělal do stávajícího nadkolí Oktavie........žádné vsazování mřížek ale přímo vymodeloval a natvaroval......je to sice práce tak na 2 hodky.....

M.

Cim si do toho dal ty diry? tak o tom premejslim...

Odkaz ke komentáři

Namalovat rastr....někde mám i šablonu.....a potom tam kde končí řez udělat 5mm díry.....a potom lámací nůž a řezat opatrně.....a tvarovat horkovzduškou......

Tak si někdy říkám, jestli ten marťas není blázen? Možná je, ale šikovnej, to se muší nechat :palec2:

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...