zabiak Vloženo 15. Březen 2008 Sdílet Vloženo 15. Březen 2008 Ahoj. Mě teď napadlo vylepšení, že kdyby se ta dálka ten zamykací signál přivedl na přední mlhovky tak jelikož je 20sekundovej aby se zavřely okna, tak by při zamknutí 20sekund svítily přední mlhovky na cestu jako to mají audinky. Myslíž že by to fungovalo? Škoda že mě to nenapadlo před montáží. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 18. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 18. Březen 2008 Ahoj. Mě teď napadlo vylepšení, že kdyby se ta dálka ten zamykací signál přivedl na přední mlhovky tak jelikož je 20sekundovej aby se zavřely okna, tak by při zamknutí 20sekund svítily přední mlhovky na cestu jako to mají audinky. Myslíž že by to fungovalo? Škoda že mě to nenapadlo před montáží. Ahoj pane , no šlo by to udělat !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!při každém uzamknutí by šla zapnout dálkou světla třeba mlhy nebo dle přání..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 18. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 18. Březen 2008 Těhlice na všechny 1.8Turbo i 4x4 a RS ...příprava na výměnu ložisek..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 19. Březen 2008 Sdílet Vloženo 19. Březen 2008 Těhlice na všechny 1.8Turbo i 4x4 a RS ...příprava na výměnu ložisek..... To už děláš zase ložiska??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 20. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 20. Březen 2008 nene my máme loža nové a doufám že něco vydrží.......:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mcsolle Vloženo 20. Březen 2008 Sdílet Vloženo 20. Březen 2008 Těhlice na všechny 1.8Turbo i 4x4 a RS ...příprava na výměnu ložisek..... ... a tdi 96 kw Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 20. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 20. Březen 2008 ... a tdi 96 kw je to tak :-))))jsem zapoměl na PD naftu....:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 24. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 24. Březen 2008 Výměna Ložisek OCTAVIA ..... Chlazení intercooleru vlastní úprava stávajícího nadkolí ..... Foto čidel pro xenony.....pro info......Mrs:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gdanx Vloženo 25. Březen 2008 Sdílet Vloženo 25. Březen 2008 tak ty uz se poustis take do vylozene mechanickejch zalezitosti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malasorte Vloženo 25. Březen 2008 Sdílet Vloženo 25. Březen 2008 Výměna Ložisek OCTAVIA .....Chlazení intercooleru vlastní úprava stávajícího nadkolí ..... Foto čidel pro xenony.....pro info......Mrs:-) Je ta uprava tech plastu pro Chlazení intercooleru vubec k necemu dobra ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 25. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 25. Březen 2008 tak ty uz se poustis take do vylozene mechanickejch zalezitosti? JJ pane neni problem......:-)))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 25. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 25. Březen 2008 Je ta uprava tech plastu pro Chlazení intercooleru vubec k necemu dobra ? JJ je to dost učiné......na svém jsem to udělal už dávno někde už jsem to popisoval dříve......toto je na nějakém z dalších vozů kde jsem to udělal a nikdo si nestěžoval.....:-)) AUDI to má už z výroby.......a já to udělal do stávajícího nadkolí Oktavie........žádné vsazování mřížek ale přímo vymodeloval a natvaroval......je to sice práce tak na 2 hodky..... M. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 25. Březen 2008 Sdílet Vloženo 25. Březen 2008 Tuhle úpravu dělají i kluci z Briskoda na FRS a taky mají pozitivní zkušenosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 25. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 25. Březen 2008 (editace) Tuhle úpravu dělají i kluci z Briskoda na FRS a taky mají pozitivní zkušenosti. jj souhlas.....já už to mám přes rok a OK........Audi to má seriově.....je tam lepší tah vzduchu a neni to uzavřená kapsa!!!!! :-)M. Editováno: 25. Březen 2008, autor: MartinRS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malasorte Vloženo 25. Březen 2008 Sdílet Vloženo 25. Březen 2008 jj souhlas.....já už to mám přes rok a OK........Audi to má seriově.....je tam lepší tah vzduchu a neni to uzavřená kapsa!!!!!:-)M. Parada asi si to udelam take. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 26. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 26. Březen 2008 Changer 6disk škoda,držák oktavia,propojovací kabel....je k mání..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Vloženo 26. Březen 2008 Sdílet Vloženo 26. Březen 2008 Výměna Ložisek OCTAVIA .....Chlazení intercooleru vlastní úprava stávajícího nadkolí ..... Foto čidel pro xenony.....pro info......Mrs:-) MartineRS prácička a fotečky jsou super! Jen nepřehánět v tom Photoshopu ten styl těch okrajů fotek.. Je to už trochu více přitažené za vlasy (člověk hledá nějaký detail na okraji a tam jsou ty efektní třásničky). Myslím jen trochu ubrat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 26. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 26. Březen 2008 Ahoj Petře jj neni problem dát nějaký detail :-))))to si pohrála má drahá polovička at to neni jen taková fotečka :-))))))já fotoshop moc neovládám....:-) M. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Vloženo 26. Březen 2008 Sdílet Vloženo 26. Březen 2008 Ahoj Petře jj neni problem dát nějaký detail :-))))to si pohrála má drahá polovička at to neni jen taková fotečka :-))))))já fotoshop moc neovládám....:-)M. Jasně tak už tomu rozumím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 26. Březen 2008 Sdílet Vloženo 26. Březen 2008 JJ je to dost učiné......na svém jsem to udělal už dávno někde už jsem to popisoval dříve......toto je na nějakém z dalších vozů kde jsem to udělal a nikdo si nestěžoval.....:-))AUDI to má už z výroby.......a já to udělal do stávajícího nadkolí Oktavie........žádné vsazování mřížek ale přímo vymodeloval a natvaroval......je to sice práce tak na 2 hodky..... M. Cim si do toho dal ty diry? tak o tom premejslim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 27. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 27. Březen 2008 Namalovat rastr....někde mám i šablonu.....a potom tam kde končí řez udělat 5mm díry.....a potom lámací nůž a řezat opatrně.....a tvarovat horkovzduškou...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 27. Březen 2008 Sdílet Vloženo 27. Březen 2008 Namalovat rastr....někde mám i šablonu.....a potom tam kde končí řez udělat 5mm díry.....a potom lámací nůž a řezat opatrně.....a tvarovat horkovzduškou...... Tak si někdy říkám, jestli ten marťas není blázen? Možná je, ale šikovnej, to se muší nechat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 28. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 28. Březen 2008 Nepřeháněj pane....:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 28. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 28. Březen 2008 Ještě jsem našel foto Ložisek po vyndání....a jedno se zjevně nemazalo.....viz foto....proto to byl hukot :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 28. Březen 2008 Sdílet Vloženo 28. Březen 2008 Ještě jsem našel foto Ložisek po vyndání....a jedno se zjevně nemazalo.....viz foto....proto to byl hukot :-) Opravdu pán je šikula Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.