Duben 9, 200817 r Autor Ahoj Na ten konektor sa ma napojit K vedenie od xenonov? Dakujem Marian Je to možný......tvá otázka je dost strohá......
Duben 10, 200817 r Autor Passat 1.8T automat B5 facelift domontáž palubního PC s maxidotem neměl žádný palubní počítač W šetřilo :-))))a montáž tempomatu .......
Duben 10, 200817 r Autor Přemontáž Xenon světel za nová....rozebrat korpus a vše přeházet ze starého do nového.....:-)) Upraveno Duben 10, 200817 r od MartinRS
Duben 10, 200817 r J taky uz mam hotovo TADY po vyrezani jsem to zkousel horkovzduskou navohejbat ale moc to neslo ...no nez budu mit poradny IC tak to snad trochu pomuze... šlo to sice jsem byl opálenej taky, ale povedlo se jen mi Mírty řekl až moc pozdě o těch dírkách vrtačkou , ale i tak to vypada slušně
Duben 10, 200817 r šlo to sice jsem byl opálenej taky, ale povedlo se jen mi Mírty řekl až moc pozdě o těch dírkách vrtačkou , ale i tak to vypada slušně No nedopadlo to uplne tak jak jsem si prestavoval, ale nemuzu cekat ze to pujde navohejbat jako v lisu ze ...
Duben 10, 200817 r Autor No nedopadlo to uplne tak jak jsem si prestavoval, ale nemuzu cekat ze to pujde navohejbat jako v lisu ze ... Pane tou horkovzduškou to jde!!!nebát se to ohřát pořádně a trpělivost........samo ruce dostanou záhul!!!! :-)M.
Duben 10, 200817 r Pane tou horkovzduškou to jde!!!nebát se to ohřát pořádně a trpělivost........samo ruce dostanou záhul!!!!:-)M. j jako vono to slo ...ale proste aby to vzhledovy vypadalo jako z lisu se me nepovedlo..
Duben 10, 200817 r Autor Přehazov Volantíku u Octavie RS 1 na Volant RS 2 + předělání propojovacího kabelu ......Mrs.
Duben 10, 200817 r Přehazov Volantíku u Octavie RS 1 na Volant RS 2 + předělání propojovacího kabelu ......Mrs. Kdo to proboha prehazoval? vzdyt se z OII vubec nehodi vzhledove do Oct1 ...ten bych daval leda znouze ze jsou FRS/ORS1 nedostatkovy.. Upraveno Duben 10, 200817 r od JasteR
Duben 11, 200817 r Autor Každého volba ale v realu trochu jiné a zamlouvá se i mne :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Duben 11, 200817 r Čau uměl by jsi předělat climatic (AC) na climatronic mam škoda roomster?Co je vše potřeba?A kolik za to moc díky za odpověd
Duben 11, 200817 r Autor Ahoj určitě ta doba někdy nastane ale zatím jsem to nedělal dělám oktavie 1 bez problémů na Klimatronic Už bych přezul na léto....trochu oživení s fotos.....:-) Upraveno Duben 11, 200817 r od MartinRS
Duben 12, 200817 r Kdo to proboha prehazoval? vzdyt se z OII vubec nehodi vzhledove do Oct1 ...ten bych daval leda znouze ze jsou FRS/ORS1 nedostatkovy.. Já bych teda řekl že pan Martyp má novej volant....!!!
Duben 12, 200817 r Já bych teda řekl že pan Martyp má novej volant....!!! Ted nevim jak to chapes, ale on ma zelene auto a to kde se to prehazovalo je stribrny.
Duben 12, 200817 r Ted nevim jak to chapes, ale on ma zelene auto a to kde se to prehazovalo je stribrny. No ja myslim, ze si malicko mimo Martyp ma stribrne auto a MartinRS ma zelenou
Duben 12, 200817 r No ja myslim, ze si malicko mimo Martyp ma stribrne auto a MartinRS ma zelenou jo martyp ja si nedocetl koncovku
Duben 14, 200817 r Autor A uměl by jsi udělat elktrická přední okna do škoda roomster? jak je psáno s klimou tak platí i pro okna :-)))))kdyby bylo auto moje tak bych to udělal hned neni problem.....jde o to že bych auto měl doma a na čase by nezáleželo........ :-))))
Duben 21, 200817 r Autor Tak jsem si udělal čas i na svojí koktu.....vyměnil všechny filtry včetně olejového a dal new olej Castrol TXT 5W30 a v týdnu byl na STK a vše proběhlo bez problémů....... kontrola čepů,brzd,světel naprosto OK.......xenony kontroloval jestli naklápějí sice dost rychle ale překontroloval... denní světla ala MRS ....vůbec nekomentoval asi si nevšíml......:-) Upraveno Duben 21, 200817 r od MartinRS
Duben 23, 200817 r wow vypada to dobre, nahod pane aktualni fotos s podlozkama, hlavne pohled zezadu me zajima (jako u me normalne ))
Duben 28, 200817 r Ty to určitě neděláš jen pro krásu viď martine ? Chtěl sem se zeptat jaké jsou zápory podložek ? Nedělá to nic s nápravou, ložiskama, čepama atd ?
Duben 29, 200817 r Autor Ty to určitě neděláš jen pro krásu viď martine ? Chtěl sem se zeptat jaké jsou zápory podložek ? Nedělá to nic s nápravou, ložiskama, čepama atd ? Ahoj....:-) Takže už jsou namontěné ale s časového nedostatku jsem s tím nejel ale už se těším potom poreferuji.... Ložiska když pudem do důsledku budou více namáhána to každopádně ale nemyslím že extrémě...je to jako když dáš kola s ET a budou koukat :-))))
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.