Vaša Vloženo 11. Květen 2008 Sdílet Vloženo 11. Květen 2008 timto bych chtel podekovat Martinovi za ochotu a naprosto profesionalni pristup ke vsemu, co se na mem aute delalo a ze toho za tu dobu co se zname nebylo malo .. moje plechova krasavice sice napoprve facelift neprijmula, ale uz ted se vi, ze je cosi shnileho ve state danskem .. takze Martas me velke diky! a co hnije že to nejde ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 11. Květen 2008 Sdílet Vloženo 11. Květen 2008 Jedna Koktávka 1.6l / 75KW ve stejné bervě ke mne zajela na Parkovacího pomocníka......montáž do lišty..... Proc do listy nebude to vysoko? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 12. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 12. Květen 2008 a co hnije že to nejde ? Ahoj pane ,má tam nějaký problem v canu do motorovky někde to bude uhnilé......tak se na to musíme mrknout,konsultoval jsem to s Cosbym a závěr podobný.....víc mě nenapadá.....budíky nakodovány spasovány auto jelo ale nešel otáčkoměr,pískalo mazání,ABS , .....a před montáží to práve občas něco hlásilo s canem........jinak 1.9TDI 99 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 12. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 12. Květen 2008 Proc do listy nebude to vysoko? Jedno takto namontované máme doma a bez rozdílu.......je to jen cca o 3cm nahoru.....a kužel radaru je dostatečný.....pan kolega na zelené také nechtěl lakovat do barvy a lišta se mu moc zamlouvala tak proto to dopadlo takto :-)))))))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 12. Květen 2008 Sdílet Vloženo 12. Květen 2008 Ahoj pane ,má tam nějaký problem v canu do motorovky někde to bude uhnilé......tak se na to musíme mrknout,konsultoval jsem to s Cosbym a závěr podobný.....víc mě nenapadá.....budíky nakodovány spasovány auto jelo ale nešel otáčkoměr,pískalo mazání,ABS , .....a před montáží to práve občas něco hlásilo s canem........jinak 1.9TDI 99 a je CAN dotažen do budíků ? jaky je označení motorovky ? jak je nakódovaná motorovka ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gdanx Vloženo 12. Květen 2008 Sdílet Vloženo 12. Květen 2008 (editace) a je CAN dotažen do budíků ?jaky je označení motorovky ? jak je nakódovaná motorovka ? motorovka je 038 906 018 GM a kodovani 00002 .. chyba v motorovce je 18057 - Pohon datove sbernice - chybi odezva rid. jednotky ABS - P1649 - 35-00 .. na jednotce ABS zadna chyba Editováno: 12. Květen 2008, autor: gdanx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 13. Květen 2008 Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 s tímto jsem se jednou setkal při špatnym napájení jednotky ABS (zaoxidovany kontakty na baterce) v ABS taky žádný chyby a budíky a motorovka psaly výpadky ABS (byl to facelift) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 15. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 15. Květen 2008 s tímto jsem se jednou setkal při špatnym napájení jednotky ABS (zaoxidovany kontakty na baterce)v ABS taky žádný chyby a budíky a motorovka psaly výpadky ABS (byl to facelift) Jasná věc budem hledat kde je zrada pak to tady bud Dan nebo já napíšem jak jsme dopadli v každém případě děkujem za rady.....já jsem se také jednou setkal že auto dělalo blbosti model 98-99 a v ABS na plošnáku byla 2cm vyhořelá díra ABS šlo/nešlo a blokovalo K-line.......Mrs. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 16. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 16. Květen 2008 Chlapík co jsem mu dělal PDC tak se namlsal :-)))a opět se stavěl pro doplněk v podobě Maxidotu...budíkům jsem podsvětlil navíc ručičky na červenou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 18. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 18. Květen 2008 Fabia RS dodělání Tempomatu,Maxidotu a Navigace DX ale bohužel bez přístroje člověk než dorazil na montáž tak mu navigaci někdo vzal......tak se udělala jen příprava a vlastní přehození přístroje bude později.... Vše se podařilo jak bylo dohodnuto akorád protáhnout svazek na ABS nic moc u RS :-))))málo místa a ABS utopené dole... Mrs. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 19. Květen 2008 Sdílet Vloženo 19. Květen 2008 Malej chlív v tý FRS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 20. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 20. Květen 2008 Malej chlív v tý FRS no koment a to mě to pak nedalo a vyluxoval jsem :-)))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gdanx Vloženo 28. Květen 2008 Sdílet Vloženo 28. Květen 2008 (editace) Tak jsem byl opet na navsteve za Martinem. Duvod? Uhnily pin na cidle naklonu xenonu na predni naprave, po rozhozeni konektoru ne jenom pin, ale prohnily cely protikus konektoru Martin rovnou vymenil piny vsechny, dukladne zaizoloval a pri te prilezitosti rovnou upravil uchyceni drzaku cidla .. ted to konecne vypada, jak ma .. jako vzdy, cista a rychla prace Editováno: 28. Květen 2008, autor: gdanx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 29. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 29. Květen 2008 JJ nečistoty s pražských ulic se dostanou všude :-))).........i když to člověk nečeká..........:-))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 29. Květen 2008 Sdílet Vloženo 29. Květen 2008 jak dopadly ty budíky ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 29. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 29. Květen 2008 Ahoj :-)) zatím jsme na to nekoukali........ale máme to v plánu :-)))bude tam asi problem v tom ABS a to blokuje can podle toho co to psalo ale zatím nic přesného nevím.....:-) M. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mejfid Vloženo 29. Květen 2008 Sdílet Vloženo 29. Květen 2008 (editace) Chlapík co jsem mu dělal PDC tak se namlsal :-)))a opět se stavěl pro doplněk v podobě Maxidotu...budíkům jsem podsvětlil navíc ručičky na červenou... Dobrá práce pane,odhaduji že si chlapík ještě nechá od tebe dát tempomat Editováno: 29. Květen 2008, autor: mejfid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 30. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 30. Květen 2008 Dobrá práce pane,odhaduji že si chlapík ještě nechá od tebe dát tempomat Ahoj pane jj je připraven asi to ted bude jak na běžícím páse tak se můžeš zůčastnit :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 2. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 2. Červen 2008 Soused si koupil koktávku combi a přijel na pár rad jedna byla zapojit radio byl tam problem v napájení a jak tak kecáme co vše jde dodělat tak jsme si řekli co vše bude chtít a začalo to tempomatem :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 5. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 5. Červen 2008 (editace) Neni to zrovna škoda ale koncernová záležitost to je....foto serialek tohoto vozu bude na déle a tak postupně přijdou fotky.....majitel si naporoučel tak snad se vše povede.. Nejprve zapojení (přepojení)světel na xenon.Výměna konektorů včetně utěsnění volných pozic konektoru(VIZ FOTO)..bohužel zatím bez náklonů PDC asistent OII putoval na tohoto passata zatím jen montáž čidel do nárazníku před lakováním jsem udělal do nárazníku otvory a když se pak auto vrátilo nastojené tak jen lehce dopasoval a nasrojil čidla.. Mrs. Editováno: 5. Červen 2008, autor: MartinRS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtg61 Vloženo 6. Červen 2008 Sdílet Vloženo 6. Červen 2008 martine good pracicka, ale serou me ty tvoje bily ramecky kolem fotek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 6. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 6. Červen 2008 :-))))to se dá změnit ....proč hrozné???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtg61 Vloženo 6. Červen 2008 Sdílet Vloženo 6. Červen 2008 na nekterych foto se detaily pri stranach ztraci... mozna jen muj subjektivni pohled jen nazor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 6. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 6. Červen 2008 Neni problem udělat nějaké maxi makro....:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtg61 Vloženo 6. Červen 2008 Sdílet Vloženo 6. Červen 2008 dost OT, uz mlcim.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.