garny Vloženo 20. Červen 2008 Sdílet Vloženo 20. Červen 2008 Chtěl bych i tímto skromným spůsobem poděkovat martinovy za dnešní pomoc v odstranění některých drobných neduhů na mém voze... děkuji.. A chtěl bych se i omluvit martinovy ,za vzniklé nedorozumnění a některé trapné a hloupé přípomínky které jsem sem tam utrousil .... ono totiš jsem zjistil ,že jsou mezi námi i někteří co někde něco slyší a dál to komentují trochu v jiném překladu ,což samozřejmně není příjemné na žádné straně... A proto už dříve co jsem si říkal a tet se potvrdělo že nejlepší je mlčet a starat se jenom sám o sebe... což bych doporučil i ostatním lidem ... protože nikdo určitě nechce poslouchat blbí keci atd.... Toto samozřejmně neznamená ,že jsem nikdy nic neřekl a tvrdit ,že si někdo něco vymyslel ... kařdopádně bych za tímto chtěl udělat tlustou čáru a at si to každý přebere po svém ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 20. Červen 2008 Sdílet Vloženo 20. Červen 2008 Tak to ma byt ! To se dobre cte ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 21. Červen 2008 Sdílet Vloženo 21. Červen 2008 (editace) Chtěl bych i tímto skromným spůsobem poděkovat martinovy za dnešní pomoc v odstranění některých drobných neduhů na mém voze... děkuji.. A chtěl bych se i omluvit martinovy ,za vzniklé nedorozumnění a některé trapné a hloupé přípomínky které jsem sem tam utrousil .... ono totiš jsem zjistil ,že jsou mezi námi i někteří co někde něco slyší a dál to komentují trochu v jiném překladu ,což samozřejmně není příjemné na žádné straně... A proto už dříve co jsem si říkal a tet se potvrdělo že nejlepší je mlčet a starat se jenom sám o sebe... což bych doporučil i ostatním lidem ... protože nikdo určitě nechce poslouchat blbí keci atd.... Toto samozřejmně neznamená ,že jsem nikdy nic neřekl a tvrdit ,že si někdo něco vymyslel ... kařdopádně bych za tímto chtěl udělat tlustou čáru a at si to každý přebere po svém ..... KONEČNĚ Já nevím jak kdo, ale lidi já su tak šťastné, řekněte to doma Editováno: 21. Červen 2008, autor: Palo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 21. Červen 2008 Sdílet Vloženo 21. Červen 2008 Děkuji všem :-))))myslím že se dá řešit vše u OII nevím s tím HF přes vag.....to se mě moc nezdá .....ale třeba ano ale já osobně jsem to nedělal.... denní světla snad ano ale mechanicky to udělat něco zabere a nevím jak auto můžeš postrádat.....:-)) No no, zase taková hvězda nejseš jak tady všeci píšou, honem z hrušky na zem Teď vážně: sám víš jakou úctu mám ke tvé práci ( i k práci toho druhého, kterého nejmenuju) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 21. Červen 2008 Sdílet Vloženo 21. Červen 2008 (editace) Spravit auto? Jedině k MartinoviRS a nebo Garnymu, ale chcete li něco na autě dokurvit, klidně se obraťte na mne, to umím dobře zase já P.S.Píšu to u obou, aby to někomu neuniklo, že také něco umím Editováno: 21. Červen 2008, autor: Palo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 23. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 23. Červen 2008 Koukám jak to tu narostlo :-)))děkuji za všechny příspěvky.... ufff neni moc času :-)) nebo vlastně žádný tak narychlo hodím fotos co se událo...... Tak nejdříve nové turbo na vůz 1.8T /110KW auto jezdilo bez problémů ale bralo olej a má už něco najeto....takže výměna tu jsem neprováděl já jelikoš je to nejhorší výměna turba na benzínu.......auto dostalo rovnou plnohodnotné TURBO na model RS....je tam jen malinko jiné ale v podstatě jsou stejné.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 23. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 23. Červen 2008 (editace) Něco ze serialku passat událo se hodně věcí ale na pohled stejné....oziven TV tuner a zabudované DVD.... Editováno: 23. Červen 2008, autor: MartinRS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 23. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 23. Červen 2008 (editace) Tady máme zase jeden AC na Klimatronic.(rozebrání dle foto upravená a domontovaná kabeláž a vše nasvazkováno,vyměněno topení atd..)...dlouho zamluvená přemontáž a konečně majitel mohl auto postrádat..... Lampička Superb + dopodsvětlení klimatroniku a lampičky.... Editováno: 23. Červen 2008, autor: MartinRS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 23. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 23. Červen 2008 MartyP s J(dotem) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 23. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 23. Červen 2008 OK HF si kldine zaridim jinde bylo to spis tak do poctu, ty LED svetla by byly pripraveny v narazniku "jen" nekam pripojit draty tak aby to fungovalo jak ma, kolik da prace ten jumbo box to nevim. Auto moc postradat nemuzu, pokud by to slo nejradeji bych prijel nektery den na cas ktery si reknes, pokud mozno ti nejak pomohl a auto si zase ten den odvezl. Ahoj pane ,tak ted v současné době jako na počkání to bohužel neudělám.....něco to zabere a praxe bude jiná člověk to rozhodí a může se nat tím zaseknout .........určitě to půjde halabala zapojit ale to nedělám :-)Mrs. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Liberec Vloženo 23. Červen 2008 Sdílet Vloženo 23. Červen 2008 Něco ze serialku passat událo se hodně věcí ale na pohled stejné....oziven TV tuner a zabudované DVD.... Páááni to je nádhera, no to bych do mé malé FII nedostal, ale je to krááása, opět zlaté české ručičky. Znovu moc blahopřeji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 24. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 24. Červen 2008 jj ale vždy se také nedaří ted jsem montoval další J(DOT) a pěkně mě potrápil.....zapojení v pořádku a zařízení také ale vloudila se jedna záludnost.........takže s necelé hodiny práce to pak bylo +- 2.5 hodiny......:-)))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 24. Červen 2008 Sdílet Vloženo 24. Červen 2008 to by bylo aby něco šlo normálně ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žíža Vloženo 24. Červen 2008 Sdílet Vloženo 24. Červen 2008 jj ale vždy se také nedaří ted jsem montoval další J(DOT) a pěkně mě potrápil.....zapojení v pořádku a zařízení také ale vloudila se jedna záludnost.........takže s necelé hodiny práce to pak bylo +- 2.5 hodiny......:-)))) Ahoj, dostal jsem na tebe tip ze bys mi mohl poradit ohledne zabudovani klima do fabky, ci mi poradil kdo by to zvladl za pokud mozno co nejmene penez Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 25. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 25. Červen 2008 Ahoj pane tak to tě moc nepotěším....ne že bych to nezvládl ale když to člověk převede na čas který s tím zabere tak to něco stojí Atd.....dělám jen přestavbu na O 1 AC/klimatronik.............. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 26. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 26. Červen 2008 (editace) Poslední fotečky Passat ....montáž dokončena auto předáno....majitel spokojen.....pro orientaci na autě se pracovalo třiapůl týdne v čase jak to nejvíc šlo.....při odpracovaných 85ti hodinách jsem to přestal počítat :-))) Editováno: 26. Červen 2008, autor: MartinRS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mcsolle Vloženo 26. Červen 2008 Sdílet Vloženo 26. Červen 2008 aj ja by som bol na jeho mieste velmi-velmi spokojny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 27. Červen 2008 Sdílet Vloženo 27. Červen 2008 jj ale vždy se také nedaří ted jsem montoval další J(DOT) a pěkně mě potrápil.....zapojení v pořádku a zařízení také ale vloudila se jedna záludnost.........takže s necelé hodiny práce to pak bylo +- 2.5 hodiny......:-)))) Krapet se to protáhlo,ale nakonec dobře dopadlo a tímto Martinovi děkuji za práci, za čas, za nervy;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 28. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 28. Červen 2008 (editace) Oprava Oktavie I 1.9TDI 66KW výměna obou předních mechanik centrálu za nové ( unavené spínače a celkově vyběhané ) montáž Tempomatu a oprava Motorové ECU PS.auto má najeto poněkud jiný počet kilometrů viz FOTO....majitel nebyl potěšen..... Editováno: 28. Červen 2008, autor: MartinRS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Syd Vloženo 28. Červen 2008 Sdílet Vloženo 28. Červen 2008 Kua .. :-)) tak jsem si pročetl a na obrázcích prohlédl Martinovu práci a jsem nadšený ( ) . Zabralo mi to dva dny to celé pročíst, už jsem tu dlouho nezavítal. Je to skvěla inspirace na to, co se dá vše s oktávečkou udělat. Už teď vím, že to bude podsvícení, maxidot, climatronic, xenony, zadní repro ... kua toho je .. :-)) Každopádně Martine, jsi machr. Vždycky mne pobaví zkoumání fotek při předělávce AC>climatronic :-)) tohle bych nedal dohromady už nikdy :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 30. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 30. Červen 2008 (editace) Děkuji za příspěvěk je to takové LEGO :-)))) Stačí se dohodnout a auto dodat a můžem tunit..... Editováno: 30. Červen 2008, autor: MartinRS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 30. Červen 2008 Sdílet Vloženo 30. Červen 2008 Děkuji za příspěvěk je to takové LEGO :-))))Stačí se dohodnout a auto dodat a můžem tunit..... Já dodám a nebudeš nic tunit, jen doděláš a přidáš, ju? Ale né Lízu, dodám jiné, lepčíííí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 30. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 30. Červen 2008 Ahoj pane jj dodej neni problem.....číslo máš....Mrs. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 1. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 1. Červenec 2008 (editace) Konkurenční barva Octavie ale 1.9TDI/66kw Montáž Parkovacího asistenta,výměna řadičky za koženou novou,vyměněn ovladač za 3-tlačítko a výměněna navigační antena za normální ...původní majitel si jí tam dal jen pro okrasu a netušil jak láká zloděje....přitom navi tam nikdy nebyla... Editováno: 1. Červenec 2008, autor: MartinRS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 1. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 1. Červenec 2008 Jedna Octavie před facelift....kterou si majitel postupně předělává na new model....... Montáž NAVI DX... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.