nestresuj Vloženo 25. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2009 (editace) ahoj mam original radio nexus a aj original antenu ale mam problem ked si naladim stanicu tak mi to stale skrci nieje cisty zvuk cim to moze byt a ako to mam opravit??radio je dorobene nemam tam este gps antenu len obycajnu Editováno: 25. Listopad 2009, autor: nestresuj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tdikarlos Vloženo 25. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2009 ahoj mam original radio nexus a aj original antenu ale mam problem ked si naladim stanicu tak mi to stale skrci nieje cisty zvuk cim to moze byt a ako to mam opravit??radio je dorobene nemam tam este gps antenu len obycajnu Normální to není-nexus mám taky a hraje super. Zkus jít po anténě-nejvíce odchází prý v kloubu na střeše. P.S. mám mobil s FM transmiterem a chci to naladit na rádiu-ale zjistil jsem, že na nexusu mi nejde manuální ladění. Ladí to jen automaticky stanice a nejde navolit manuálně určitá frekvence-třeba 100.00 MHz. Umíte to někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nestresuj Vloženo 27. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. Listopad 2009 Normální to není-nexus mám taky a hraje super. Zkus jít po anténě-nejvíce odchází prý v kloubu na střeše. P.S. mám mobil s FM transmiterem a chci to naladit na rádiu-ale zjistil jsem, že na nexusu mi nejde manuální ladění. Ladí to jen automaticky stanice a nejde navolit manuálně určitá frekvence-třeba 100.00 MHz. Umíte to někdo? to si musis len anstavit mne to ide manualne tym druhym koleckom dalej od vodica Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nestresuj Vloženo 1. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2009 to si musis len anstavit mne to ide manualne tym druhym koleckom dalej od vodica hm uz nikdo mi nevie poradit?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenda69 Vloženo 5. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2009 (editace) P.S. mám mobil s FM transmiterem a chci to naladit na rádiu-ale zjistil jsem, že na nexusu mi nejde manuální ladění. Ladí to jen automaticky stanice a nejde navolit manuálně určitá frekvence-třeba 100.00 MHz. Umíte to někdo? Ahoj, přikládám kousek z návodu - je třeba déle podržet tlačítko Sezn./_MAN: Pomohlo? Editováno: 5. Prosinec 2009, autor: jhrebacka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 5. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2009 Na tomhle mě fascinuje, jak někdo radši 14 dnů píše na fórum než by věnoval 5 minut návodu k obsluze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.