Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

ahoj mam original radio nexus a aj original antenu ale mam problem ked si naladim stanicu tak mi to stale skrci nieje cisty zvuk cim to moze byt a ako to mam opravit??radio je dorobene nemam tam este gps antenu len obycajnu

Editováno: , autor: nestresuj
Vloženo
ahoj mam original radio nexus a aj original antenu ale mam problem ked si naladim stanicu tak mi to stale skrci nieje cisty zvuk cim to moze byt a ako to mam opravit??radio je dorobene nemam tam este gps antenu len obycajnu

Normální to není-nexus mám taky a hraje super. Zkus jít po anténě-nejvíce odchází prý v kloubu na střeše.

P.S. mám mobil s FM transmiterem a chci to naladit na rádiu-ale zjistil jsem, že na nexusu mi nejde manuální ladění. Ladí to jen automaticky stanice a nejde navolit manuálně určitá frekvence-třeba 100.00 MHz. Umíte to někdo?

Vloženo
Normální to není-nexus mám taky a hraje super. Zkus jít po anténě-nejvíce odchází prý v kloubu na střeše.

P.S. mám mobil s FM transmiterem a chci to naladit na rádiu-ale zjistil jsem, že na nexusu mi nejde manuální ladění. Ladí to jen automaticky stanice a nejde navolit manuálně určitá frekvence-třeba 100.00 MHz. Umíte to někdo?

to si musis len anstavit mne to ide manualne tym druhym koleckom dalej od vodica

Vloženo (editace)

Ahoj,

přikládám kousek z návodu - je třeba déle podržet tlačítko Sezn./_MAN:

post-2070-1260034112_thumb.jpg

Pomohlo? :palec2:

Editováno: , autor: jhrebacka

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...