adobe3 Vloženo 26. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2009 děkuji za radu, ještě jsem koukala, že by to mohla být jen krytka, páč na internetu to bylo jako na dily, on totiž sedřel jen tu barvu z toho nestihl to ukousat cely Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Řehoř Vloženo 27. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2009 Kryt má objednací číslo 1U0 955 109 A. Stojí 141 korun. Takže koupit, stříknout do barvy. Blbý je, že při výměně bude muset nárazník dolů, protože nevidím způsob jak to vyměnit na autě... Ale za hodinku by to mělo být, pokud budou šikovný ruce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eresto Vloženo 27. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2009 Krytka sa da kupit samostatne ako nahradny diel. Je mozne ju vymenit zvonku na aute bez nutnosti demontaze celeho narazniku. Je tam len nacvaknuta pomocou malych vybezkov na ostrekovaci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RogerRog Vloženo 30. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2009 Krytka sa da kupit samostatne ako nahradny diel. Je mozne ju vymenit zvonku na aute bez nutnosti demontaze celeho narazniku. Je tam len nacvaknuta pomocou malych vybezkov na ostrekovaci. zdravim, ma pravdu. kdyby někdo potřeboval. http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...p;#entry1297521 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubasZ Vloženo 30. leden 2010 Sdílet Vloženo 30. leden 2010 (editace) Zdar borci, neřešil tady někdy někdo výsuvné ostřikovače světlometů na Octavii 1? Přemýšlel jsem třeba z Fabie RS nebo VW B5, Audi A6. Díky za příspěvky Editováno: 30. leden 2010, autor: KubasZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 30. leden 2010 Sdílet Vloženo 30. leden 2010 Neználek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 1. Únor 2010 Sdílet Vloženo 1. Únor 2010 řešil jsem to, ale když jsem zjistitl, že musím vyřezávat výztuhu v nárazníku a nevím zda i něco víc, tak jsem se na to vyprdnul a dal jsem origo O1 sice to není tak elegantní, ale mnohem mín práce a bez zásahu do výztuhy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubasZ Vloženo 1. Únor 2010 Sdílet Vloženo 1. Únor 2010 Včera jsem právě zjistil, že na všech autech kromě Fabie RS ten ostřikovač vyjíždí dopředu, což by byl problém, ale u Fabie RS to vypadá stejně, jen s tím rozdílem, že to vyjíždí nahoru, takže by se to tam mohlo vejít. Z jakého auta jsi to tam chtěl napasovat? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Řehoř Vloženo 1. Únor 2010 Sdílet Vloženo 1. Únor 2010 Prohledej si téma o Neználkově "Jaruně" a tam se dozvíš, že problém není jen s umístěním, tzn. nutným vyřezáváním výztuhy a výrobou držáku, ale i s tím, že u Oktávky je impuls na sepnutí ostřikovačů světel krátký. Takže čerpadlo nestačí vysunout ostřikovače a ještě opláchnout světlo. Samozřejmě, že všechno jde, když se opravdu chce. Chtělo by to rozkuchat řídící jednotku ostřikovačů světel a zjistit, jak to funguje a zřejmě změnou hodnoty nějakého odporu nebo kondenzátoru prodloužit délku ostřiku světel. Otázka je, jestli by Ti to za tu práci stálo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sebastiann Vloženo 7. leden 2015 Sdílet Vloženo 7. leden 2015 Ahoj, mám octavii 1 1.9 tdi rv. 2003 bouhžel nemám ostřikovače světel a chtěl bych je dodělat co všechno je potřeba na dodělání ostřikovačů ? Moc děkuji za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tonny Vloženo 8. leden 2015 Sdílet Vloženo 8. leden 2015 Je to popsane v jinem tematu ale strucne musis udelat diry do narazniku,koupit velkou nadobku,cerpadlo,hadice plus ventil na hadice,ostriky,rele na ostriky,zapojit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rskoki Vloženo 12. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2015 Zdravím, může mi prosím někdo poradit kde je umístěno čerpadlo ostřikovačů světel, popřípadě jak se k němu dostat? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.