mirca Vloženo 26. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2009 Mám takový problem na OII 2.0TDI r.v.05 mi zhoří z ničeho nic motorek předních stěraču.Po jeho vyměně mi za deset dní přestal fungovat zase na diagnostice to nepíše žádnou závadu vše bez závad nevíte někdo v čem by mohl být problém?! Děkuji za každou dobrou radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dream7000 Vloženo 27. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2009 mas tam xenonovu sadu HID alebo nieco podobne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirca Vloženo 27. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. Listopad 2009 mas tam xenonovu sadu HID alebo nieco podobne?to auto není moje ale hid sada tam je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 27. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2009 Tak vyndej HID a máš po problému.. známý problém!! pěkně si ten člověk vydělal tou super sadou co SUPER SVITI... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirca Vloženo 27. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. Listopad 2009 Tak vyndej HID a máš po problému.. známý problém!! pěkně si ten člověk vydělal tou super sadou co SUPER SVITI... tak to by bylo super jestli to je tím a jaký je důvod že se to pálí je to už druhý motorek a nic laciného to není Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirca Vloženo 27. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. Listopad 2009 Tak vyndej HID a máš po problému.. známý problém!! pěkně si ten člověk vydělal tou super sadou co SUPER SVITI... tak to by bylo super jestli to je tím a jaký je důvod že se to pálí je to už druhý motorek a nic laciného to není Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dream7000 Vloženo 27. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2009 proste sa neznasa elektronika v tom motore s tymi cinskymi sadami xenonov.....to same Golf V ako aj octa2.....vymontovať xenon sadu vymenit motor na stierace a bude OK.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirca Vloženo 28. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Listopad 2009 proste sa neznasa elektronika v tom motore s tymi cinskymi sadami xenonov.....to same Golf V ako aj octa2.....vymontovať xenon sadu vymenit motor na stierace a bude OK.... ok hned v pondělí to budu muset vyzkoušet dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.