mirca Posted November 26, 2009 Share Posted November 26, 2009 Mám takový problem na OII 2.0TDI r.v.05 mi zhoří z ničeho nic motorek předních stěraču.Po jeho vyměně mi za deset dní přestal fungovat zase na diagnostice to nepíše žádnou závadu vše bez závad nevíte někdo v čem by mohl být problém?! Děkuji za každou dobrou radu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dream7000 Posted November 27, 2009 Share Posted November 27, 2009 mas tam xenonovu sadu HID alebo nieco podobne? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirca Posted November 27, 2009 Author Share Posted November 27, 2009 mas tam xenonovu sadu HID alebo nieco podobne?to auto není moje ale hid sada tam je Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milhausek Posted November 27, 2009 Share Posted November 27, 2009 Tak vyndej HID a máš po problému.. známý problém!! pěkně si ten člověk vydělal tou super sadou co SUPER SVITI... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirca Posted November 27, 2009 Author Share Posted November 27, 2009 Tak vyndej HID a máš po problému.. známý problém!! pěkně si ten člověk vydělal tou super sadou co SUPER SVITI... tak to by bylo super jestli to je tím a jaký je důvod že se to pálí je to už druhý motorek a nic laciného to není Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirca Posted November 27, 2009 Author Share Posted November 27, 2009 Tak vyndej HID a máš po problému.. známý problém!! pěkně si ten člověk vydělal tou super sadou co SUPER SVITI... tak to by bylo super jestli to je tím a jaký je důvod že se to pálí je to už druhý motorek a nic laciného to není Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dream7000 Posted November 27, 2009 Share Posted November 27, 2009 proste sa neznasa elektronika v tom motore s tymi cinskymi sadami xenonov.....to same Golf V ako aj octa2.....vymontovať xenon sadu vymenit motor na stierace a bude OK.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirca Posted November 28, 2009 Author Share Posted November 28, 2009 proste sa neznasa elektronika v tom motore s tymi cinskymi sadami xenonov.....to same Golf V ako aj octa2.....vymontovať xenon sadu vymenit motor na stierace a bude OK.... ok hned v pondělí to budu muset vyzkoušet dík Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts