Host MichalF Vloženo 23. Duben 2006 Sdílet Vloženo 23. Duben 2006 Nemate nekdo s timhle kousek nejake zkusennosti ? Pripadne nekdo z vasich znamych ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 23. Duben 2006 Sdílet Vloženo 23. Duben 2006 Michale, pokud uvažuješ o koupi tohoto modelu tak opravdu tento dotaz není na místě.HU Alpine jsou na velmi vysoké úrovni jak co do zvukového projevu tak i vybavení funkcemi.Tento model mohu jen doporučit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 23. Duben 2006 Sdílet Vloženo 23. Duben 2006 Pam se mi jeste libi todle : Clarion 468 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 23. Duben 2006 Sdílet Vloženo 23. Duben 2006 ja mam 9851r a muzu rict ze jsem maximalne spokojen...i priserny repraky od skodovky, se kteryma prisernejsi syphonie nic neudelala hraji obstojne i kdyz se jim musi pomoci ekvalizerem v radiu..ale jinak bombice...az na to dam lepsi repra tak to bude hukot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ryan Vloženo 24. Duben 2006 Sdílet Vloženo 24. Duben 2006 ja mam 9851r a muzu rict ze jsem maximalne spokojen...i priserny repraky od skodovky, se kteryma prisernejsi syphonie nic neudelala hraji obstojne i kdyz se jim musi pomoci ekvalizerem v radiu..ale jinak bombice...az na to dam lepsi repra tak to bude hukot naprostý souhlas. v pátek se mi 9851r usídlila taky v autě, a to co to udělalo s šílenejma chrchlátkama z výroby, to jsem se nestačil divit.. inu, magie made in /////Alpine.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Whitek Vloženo 24. Duben 2006 Sdílet Vloženo 24. Duben 2006 Hoši nevíte, které značka poskytují pojištění proti krádeži? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ryan Vloženo 25. Duben 2006 Sdílet Vloženo 25. Duben 2006 Hoši nevíte, které značka poskytují pojištění proti krádeži? myslim že to jeden čas dělal pioneer nebo panasonic, ale už nevim, kecal bych. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 25. Duben 2006 Sdílet Vloženo 25. Duben 2006 sonak muj minulej to me...pokud si se zaregistroval tak ti to pak dali pri kradezi novy ci co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavka TDI Vloženo 25. Duben 2006 Sdílet Vloženo 25. Duben 2006 sony...ale musí ti zůstat přední čelo z Radia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 25. Duben 2006 Sdílet Vloženo 25. Duben 2006 Michale, jako protihráče Alpine by to měl být Clarion DXZ768RMP...co ty na to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 26. Duben 2006 Sdílet Vloženo 26. Duben 2006 Michale, jako protihráče Alpine by to měl být Clarion DXZ768RMP...co ty na to No jako super radijko .. me by se moc libilo ... i moznosti podsviceni apod bymi vyhovovali ... kdyby stalo do 10ti tak by se o nem dalo uvazovat ... takhle je to moc $$$. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.