Tomino1 Vloženo 28. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2009 Zdravim...ma prosim vas O2 RS vyhrievane zadne sedadla? popr. existuje nieco take? Dakujem za odpovede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kully Vloženo 28. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2009 Nevim jak pred faceliftem, ale u faceliftu jdou objednat tusim za 4 900 KC. Da se to i dodelat, ale nechtelo by se mi do toho. Stacilo mi jednou predni sedacky ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomino1 Vloženo 28. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Listopad 2009 praveze ma zaujima predface. Chcem kupit sedacky z o2 rs a predavajuci mi tvrdi ze maju aj vyhrev na zadnych sedackach. Ak to je pravda tak kde sa to ovlada? Co budem vsetko potrebovat na zapojenie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kully Vloženo 28. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2009 Muzu porovnavat pouze s faceliftem a ten ma ovladani mezi popelnikem a ofuky vzadu na stredovem panelu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomino1 Vloženo 28. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Listopad 2009 Tak predpokladam ze predface to bude mat nejak podobne:) diky a co vsetko bude treba aby som to sprovozoval? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdeno77 Vloženo 28. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2009 Ja to mam v RSu od vyroby takhle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kully Vloženo 28. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2009 U FL uz je misto kolecka jen tlacitko. Prvni stiknuti - vyhriva na 3, dalsi stisknuti - vyhriva na 2, dalsim stiskem vyhriva na 1 a dalsim stiskem se to vypne. Alespon tak to funguje vpredu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirek 009 Vloženo 28. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2009 (editace) Ja to mam v RSu od vyroby takhle A jsou od výroby vyhřívané zadní sedáky i opěradla ? Mě jeden maník tvrdil, že jen opěradla,což se mi zdálo trochu divné. Editováno: 28. Listopad 2009, autor: mirek 009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DRYVER Vloženo 28. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2009 A jsou od výroby vyhřívané zadní sedáky i opěradla ? Mě jeden maník tvrdil, že jen opěradla,což se mi zdálo trochu divné. Od vyroby jsou vzadu vyhrivane na 100 % jak sedaky, tak opěradla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 21. leden 2010 Sdílet Vloženo 21. leden 2010 Od vyroby jsou vzadu vyhrivane na 100 % jak sedaky, tak opěradla Presne tak! Ja mám MR2007 a to bol prvý MR, kedy sa ten výhrev dal objednať z fabriky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
katres Vloženo 22. Únor 2012 Sdílet Vloženo 22. Únor 2012 Dodelaval uz nekdo zadni vyhrivani sedadel? Jak je to casove narocne na praci? Je nekdo z Prahy schopen dodělat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vevca Vloženo 24. Únor 2012 Sdílet Vloženo 24. Únor 2012 Dotaz na Zdenála, Mám předek, a zvažoval jsem dodělat zadní, ale docela mě odzaruje to jak je vyřešená kabeláž?? jak to máš ty?? Když chceš třeba zadní sedačky oddělat, chceš něco převést, nebo jen sklopit??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 24. Únor 2012 Sdílet Vloženo 24. Únor 2012 Dodelaval uz nekdo zadni vyhrivani sedadel? Jak je to casove narocne na praci? Je nekdo z Prahy schopen dodělat? Napiš uživateli Rolbař ten to dělá a je z Prahy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.