Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravim...ma prosim vas O2 RS vyhrievane zadne sedadla? popr. existuje nieco take? Dakujem za odpovede

Nevim jak pred faceliftem, ale u faceliftu jdou objednat tusim za 4 900 KC.

Da se to i dodelat, ale nechtelo by se mi do toho. Stacilo mi jednou predni sedacky ...

• Autor

praveze ma zaujima predface. Chcem kupit sedacky z o2 rs a predavajuci mi tvrdi ze maju aj vyhrev na zadnych sedackach. Ak to je pravda tak kde sa to ovlada? Co budem vsetko potrebovat na zapojenie?

Muzu porovnavat pouze s faceliftem a ten ma ovladani mezi popelnikem a ofuky vzadu na stredovem panelu.

PW8_348x174.jpg

• Autor

Tak predpokladam ze predface to bude mat nejak podobne:) diky :palec2: a co vsetko bude treba aby som to sprovozoval?

Ja to mam v RSu od vyroby takhle

post-14806-1259435118_thumb.jpg

U FL uz je misto kolecka jen tlacitko. Prvni stiknuti - vyhriva na 3, dalsi stisknuti - vyhriva na 2, dalsim stiskem vyhriva na 1 a dalsim stiskem se to vypne. Alespon tak to funguje vpredu

Ja to mam v RSu od vyroby takhle

A jsou od výroby vyhřívané zadní sedáky i opěradla ? Mě jeden maník tvrdil, že jen opěradla,což se mi zdálo trochu divné.

Upraveno od mirek 009

A jsou od výroby vyhřívané zadní sedáky i opěradla ? Mě jeden maník tvrdil, že jen opěradla,což se mi zdálo trochu divné.

Od vyroby jsou vzadu vyhrivane na 100 % jak sedaky, tak opěradla ;)

• 1 měsíc později...
Od vyroby jsou vzadu vyhrivane na 100 % jak sedaky, tak opěradla ;)

Presne tak! Ja mám MR2007 a to bol prvý MR, kedy sa ten výhrev dal objednať z fabriky.

• 2 roky později...

Dodelaval uz nekdo zadni vyhrivani sedadel? Jak je to casove narocne na praci? Je nekdo z Prahy schopen dodělat?

Dotaz na Zdenála, Mám předek, a zvažoval jsem dodělat zadní, ale docela mě odzaruje to jak je vyřešená kabeláž?? jak to máš ty?? Když chceš třeba zadní sedačky oddělat, chceš něco převést, nebo jen sklopit???

Dodelaval uz nekdo zadni vyhrivani sedadel? Jak je to casove narocne na praci? Je nekdo z Prahy schopen dodělat?

Napiš uživateli Rolbař ten to dělá a je z Prahy

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.