Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

praveze ma zaujima predface. Chcem kupit sedacky z o2 rs a predavajuci mi tvrdi ze maju aj vyhrev na zadnych sedackach. Ak to je pravda tak kde sa to ovlada? Co budem vsetko potrebovat na zapojenie?

Vloženo

U FL uz je misto kolecka jen tlacitko. Prvni stiknuti - vyhriva na 3, dalsi stisknuti - vyhriva na 2, dalsim stiskem vyhriva na 1 a dalsim stiskem se to vypne. Alespon tak to funguje vpredu

Vloženo (editace)
Ja to mam v RSu od vyroby takhle

A jsou od výroby vyhřívané zadní sedáky i opěradla ? Mě jeden maník tvrdil, že jen opěradla,což se mi zdálo trochu divné.

Editováno: , autor: mirek 009
Vloženo
A jsou od výroby vyhřívané zadní sedáky i opěradla ? Mě jeden maník tvrdil, že jen opěradla,což se mi zdálo trochu divné.

Od vyroby jsou vzadu vyhrivane na 100 % jak sedaky, tak opěradla ;)

• o 1 měsíc později...
  • o 2 roky později...
Vloženo

Dotaz na Zdenála, Mám předek, a zvažoval jsem dodělat zadní, ale docela mě odzaruje to jak je vyřešená kabeláž?? jak to máš ty?? Když chceš třeba zadní sedačky oddělat, chceš něco převést, nebo jen sklopit???

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...