notobi Vloženo 31. leden 2010 Sdílet Vloženo 31. leden 2010 (editace) stačí Jar na nádobí tak jako tak budeš muset vzít do ruky houbu a umýt to sama od sebe ani pod wapem Ti špína nesleze Editováno: 31. leden 2010, autor: notobi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garrett Vloženo 31. leden 2010 Sdílet Vloženo 31. leden 2010 Jde mi o to dostat z auta nejhrubší nečistotu, tak abych si na novým laku neudělal hned ze začátku škrábanečky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuzka78 Vloženo 31. leden 2010 Sdílet Vloženo 31. leden 2010 (editace) Tak na kola mám na disky přípravek od člena Hopa26,funguje skvěle,pneu mám sprey a na karoserii šampon s voskem na běžné vydrbání a jednou za měsíc to beru voskem samotným,přes zimu jezdím na myčku s pěnovými kartáči a pak honem do garáže at nezamrznu no a tam už plasty beru takovým mlékem a okna běžným Clinem a papírové utěrky. Nijak to s péčí nehrotím,že bych drbala každé smítko,při mých zájmech - koně a ofroud to ani nejde Jo a motor,no mám fíbí od července a motor jsem ještě neumyla Editováno: 31. leden 2010, autor: Zuzka78 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.