lubann Vloženo 23. Duben 2006 Sdílet Vloženo 23. Duben 2006 Prosim prosim zitra musim vymenit kotouce a bubny a chtel bych si je kupovat v prondo mate snima nekdo skusenosti maji tam oprvdu org???prosim specha!i Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 23. Duben 2006 Sdílet Vloženo 23. Duben 2006 neznám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubann Vloženo 23. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 23. Duben 2006 neznám Je tam tento odkaz www.prondo.cz pisou tam neco jako ze prodavaji org dily ale ceny nak nesedi?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 23. Duben 2006 Sdílet Vloženo 23. Duben 2006 díval jsem se a podle mě ty ceny odpovídají.Kupoval jsem taky origo kotouče v OV a cena podobná,vyšší asi o 300. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubann Vloženo 23. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 23. Duben 2006 díval jsem se a podle mě ty ceny odpovídají.Kupoval jsem taky origo kotouče v OV a cena podobná,vyšší asi o 300. Cosby diky moc za odpoved! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 23. Duben 2006 Sdílet Vloženo 23. Duben 2006 nz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 23. Duben 2006 Sdílet Vloženo 23. Duben 2006 Prondo v Kosmoosech je v poho, obcas take navstivim...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubann Vloženo 23. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 23. Duben 2006 Prondo v Kosmoosech je v poho, obcas take navstivim...... Ano ale maji tam origo dily? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Franta Vloženo 23. Duben 2006 Sdílet Vloženo 23. Duben 2006 Prondo v Kosmoosech je v poho, obcas take navstivim...... Ano ale maji tam origo dily? Kupoval jsem tam mimojiné i silentblok motoru a zdá se že je to opravdu originál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 23. Duben 2006 Sdílet Vloženo 23. Duben 2006 no origo dily.......to vis, ze ano, ale origo dil poznas jen podle toho, ze je v krabicce s logem skoda...... posledne jsem tam kupoval mlhovku a je to identicky kus s tou co jsem mel v krabicce s logy skodovky....jen cena byla o 50% nizsi nez ve skodovce..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 23. Duben 2006 Sdílet Vloženo 23. Duben 2006 ono když škodovka má myslím od 10 po 50% přirážku oproti jiným prodejcům,ač se jedná o totožné díly dávané do prvovýroby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gdanx Vloženo 23. Duben 2006 Sdílet Vloženo 23. Duben 2006 lubann: a neuvazoval jsi spis bubny vymenit rovnou za kotouce? myslim tim tam soupnout rovnou celou kotoucovku? ja to tedy v planu mam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubann Vloženo 23. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 23. Duben 2006 gdanx:Ne na me octe chci jeste tak 50tkm nalitat a potom ji strelim brachovi mam dve ale pred tim ji chi dat do kupy!Ale muzes mi prosim napsat nakolik by to asi vyslo(jen prace v service)Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host aka Vloženo 24. Duben 2006 Sdílet Vloženo 24. Duben 2006 gdanx:Ne na me octe chci jeste tak 50tkm nalitat a potom ji strelim brachovi mam dve ale pred tim ji chi dat do kupy!Ale muzes mi prosim napsat nakolik by to asi vyslo(jen prace v service)Diky Jestli myslíš v autorizovaném servise, tak se raději ani neptej... : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.