Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Prosim prosim zitra musim vymenit kotouce a bubny a chtel bych si je kupovat v prondo mate snima nekdo skusenosti maji tam oprvdu org???prosim specha!i

neznám

• Autor
neznám

Je tam tento odkaz www.prondo.cz pisou tam neco jako ze prodavaji org dily ale ceny nak nesedi??

díval jsem se a podle mě ty ceny odpovídají.Kupoval jsem taky origo kotouče v OV a cena podobná,vyšší asi o 300.

• Autor
díval jsem se a podle mě ty ceny odpovídají.Kupoval jsem taky origo kotouče v OV a cena podobná,vyšší asi o 300.

Cosby diky moc za odpoved!

nz

Prondo v Kosmoosech je v poho, obcas take navstivim...... ;)

• Autor

Ano ale maji tam origo dily?

Ano ale maji tam origo dily?

Kupoval jsem tam mimojiné i silentblok motoru a zdá se že je to opravdu originál.

no origo dily.......to vis, ze ano, ale origo dil poznas jen podle toho, ze je v krabicce s logem skoda......

posledne jsem tam kupoval mlhovku a je to identicky kus s tou co jsem mel v krabicce s logy skodovky....jen cena byla o 50% nizsi nez ve skodovce..... ;)

ono když škodovka má myslím od 10 po 50% přirážku oproti jiným prodejcům,ač se jedná o totožné díly dávané do prvovýroby

lubann: a neuvazoval jsi spis bubny vymenit rovnou za kotouce? myslim tim tam soupnout rovnou celou kotoucovku? ja to tedy v planu mam

• Autor

gdanx:Ne na me octe chci jeste tak 50tkm nalitat a potom ji strelim brachovi mam dve ale pred tim ji chi dat do kupy!Ale muzes mi prosim napsat nakolik by to asi vyslo(jen prace v service)Diky

gdanx:Ne na me octe chci jeste tak 50tkm nalitat a potom ji strelim brachovi mam dve ale pred tim ji chi dat do kupy!Ale muzes mi prosim napsat nakolik by to asi vyslo(jen prace v service)Diky

Jestli myslíš v autorizovaném servise, tak se raději ani neptej... ::'

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.