Publikováno Duben 23, 200619 r Prosim prosim zitra musim vymenit kotouce a bubny a chtel bych si je kupovat v prondo mate snima nekdo skusenosti maji tam oprvdu org???prosim specha!i
Duben 23, 200619 r Autor neznám Je tam tento odkaz www.prondo.cz pisou tam neco jako ze prodavaji org dily ale ceny nak nesedi??
Duben 23, 200619 r díval jsem se a podle mě ty ceny odpovídají.Kupoval jsem taky origo kotouče v OV a cena podobná,vyšší asi o 300.
Duben 23, 200619 r Autor díval jsem se a podle mě ty ceny odpovídají.Kupoval jsem taky origo kotouče v OV a cena podobná,vyšší asi o 300. Cosby diky moc za odpoved!
Duben 23, 200619 r Autor Prondo v Kosmoosech je v poho, obcas take navstivim...... Ano ale maji tam origo dily?
Duben 23, 200619 r Prondo v Kosmoosech je v poho, obcas take navstivim...... Ano ale maji tam origo dily? Kupoval jsem tam mimojiné i silentblok motoru a zdá se že je to opravdu originál.
Duben 23, 200619 r no origo dily.......to vis, ze ano, ale origo dil poznas jen podle toho, ze je v krabicce s logem skoda...... posledne jsem tam kupoval mlhovku a je to identicky kus s tou co jsem mel v krabicce s logy skodovky....jen cena byla o 50% nizsi nez ve skodovce.....
Duben 23, 200619 r ono když škodovka má myslím od 10 po 50% přirážku oproti jiným prodejcům,ač se jedná o totožné díly dávané do prvovýroby
Duben 23, 200619 r lubann: a neuvazoval jsi spis bubny vymenit rovnou za kotouce? myslim tim tam soupnout rovnou celou kotoucovku? ja to tedy v planu mam
Duben 23, 200619 r Autor gdanx:Ne na me octe chci jeste tak 50tkm nalitat a potom ji strelim brachovi mam dve ale pred tim ji chi dat do kupy!Ale muzes mi prosim napsat nakolik by to asi vyslo(jen prace v service)Diky
Duben 24, 200619 r gdanx:Ne na me octe chci jeste tak 50tkm nalitat a potom ji strelim brachovi mam dve ale pred tim ji chi dat do kupy!Ale muzes mi prosim napsat nakolik by to asi vyslo(jen prace v service)Diky Jestli myslíš v autorizovaném servise, tak se raději ani neptej... :
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.