Sejis Vloženo 30. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2009 ahojky klucí,vzhledem k tomu,že se množí žádosti o srázek a to v Radotíně na motokárách ,tak sem dávám možnost srazu -pokecu-vyblbnutí a to v sobotu 12.12.09 hodinu určete sami,ale cca 13-14 hod.bych viděl optimální. Datum patrně asi jediné možné 12ho neb 5.12.je Mikuláš a 18.12.týden před vánocemi už budeme všichni mít jiné starosti. kdo chce přijet ,tak se přihlašte udělám seznámek Sejis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 30. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2009 Už jsem počítal s touto sobotou No co se dá dělat - nechcete se sejít spíše dopoledne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 2. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2009 Ahoj kluci. Koukal jsem na stránky KartCentra a fungujou od jedenácti jízdy a asi i restaurace. Blbý to bude asi s parkováním. Mají jen 100 míst. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romejn Vloženo 2. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2009 (editace) Sranda by byla to udělat 12.12 ve 12hod a 12min. a 12suberbu Jinak pokud nebudu v práci tak přijedu. Editováno: 2. Prosinec 2009, autor: Romejn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 Tak kluci kdo můžete a chcete dorazit ??? - ať dáme do kupy seznámek a případnou rezervaci tratě a parkovacích míst Nahoďte i termíny v kolik by to bylo pro vás nej - mě je to vcelku jedno... Já bych dorazil i s rodinou . manželka a Kuba Kubikula Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 4. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2009 mikulášská a vánoční besídka zvláštní třídy Superbů seznam na 12.12.09 ve 12 hod. sejis petik ace ventura riba romejn žralok Semi oct Black Molly oct Radka fab Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 6. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2009 tak se mnou pojede jeste jeden byvaly clen ochcavia klubu a mozna jeste jeden s E46... Ze ct na patku jedu na firemni vanocni vecirek na jizni moravu do sklipku, tak snad v sobotu budu ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 7. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2009 chlapi berete sebou i polovičky ? Ta moje tam nechce být sama - asi se vás bojí Hlavně Jiříka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 9. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2009 Jirko, možná se zastavím, ale s velkým otazníkem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 9. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2009 tak v kolik se sejdeme ? na 13.oo hod. ? Říkali jsme ve 12:00 veliteli... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 10. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2009 No tak holky! V kolik se scuknem! Třeba hromadný odjezd! Já musím být tak do 11 v práci aby se neřeklo, že h...o dělám! Pak budu odjíždět ze Štěrbohol po jižní spojce! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 10. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2009 mezi 12 a 13 hod. já tam dorazím.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 10. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2009 Já přijedu na poledne. Žralok: můžeme jet spolu, přijedu do štěrbohol. To mám kousek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romejn Vloženo 11. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2009 Ahoj kluci.Tak ted už vím že zejtra nedorazím,bohužel musím do práce,jestli pojedu kolem z nákladákem tak aspon zatroubím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 12. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2009 Teda super jsme si zařádili, děkuji za příjemnou sobotu a už se těším na fotky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 12. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2009 jojo,bylo velmi fajn odpoledne ..............fotky dodám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 12. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2009 jojo,bylo velmi fajn odpoledne ..............fotky dodám jojo - bylo to dobrý, ale příště bez bab jo !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 13. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2009 Fotky fotky!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 13. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2009 Fotky fotky!!!! Jiřík nám nějak usnul... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 14. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2009 jak již bylo napsáno,příjemné odreagování Liborův plyšák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 14. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2009 pokec na parkovišti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 14. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2009 prohlídka dráhy a příprava našich pilotů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 14. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2009 skoro jako ve F1 naši piloti to brali velmi vážně :) ....někdo nevěděl v napětí chvíle jak nasadit helmu :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 14. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2009 ...a pak to začalo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 14. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2009 Super( sobota. Ta reportáž se ti Jiříku moc povedla. Skvělá práce. Těším se na další sraz. Až se oteplí, mohli by jsme akci zopakovat ve větším počtu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.