brunda Vloženo 30. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2009 prosim o radu nikde to nemuzu najit kdyz vytocim svoji oktavku ke 4 tisicum zzmacknu spojku tak mi vylitnou jeste otacky skoro na 5 a pak spadnou ,cim to muze byt ?jeden mechos mi tvrdil ze je to spojkou pry nevypne ale myslim ze je to blbost to by musela klouzat ne a nebo nedoradit. .auto je po chipu ale nacipovany ujelo asi 200 km .kdyby klouzala tak by to nehrablo na 2 nebo nemam pravdu? je to rok 2002 asv.dik za kazdou uzitecnou radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunda Vloženo 4. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2009 prosim o radu nikde to nemuzu najit kdyz vytocim svoji oktavku ke 4 tisicum zzmacknu spojku tak mi vylitnou jeste otacky skoro na 5 a pak spadnou ,cim to muze byt ?jeden mechos mi tvrdil ze je to spojkou pry nevypne ale myslim ze je to blbost to by musela klouzat ne a nebo nedoradit. .auto je po chipu ale nacipovany ujelo asi 200 km .kdyby klouzala tak by to nehrablo na 2 nebo nemam pravdu? je to rok 2002 asv.dik za kazdou uzitecnou radu nikoho nic nenapada? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
notobi Vloženo 4. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2009 nikoho nic nenapada? je nor mální že když držíš otáčky a točí to i s převodovkou že když zmáčkneš spojku tzak to vyletí protože najednou odlehčíš motoru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolík ASP Vloženo 4. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2009 Ja bych to taky videl tak. Když vyšlápneš tu spojku, to stále stojíš na plynu? tim by se to vysvětlilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunda Vloženo 5. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2009 Ja bych to taky videl tak. Když vyšlápneš tu spojku, to stále stojíš na plynu? tim by se to vysvětlilo. to prave nedrzim plyn nejsu blbel to bych se neptal mozna jak tu pise kolega ze se ulehci motor ale je to divny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladinek90 Vloženo 5. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2009 nemám s tímto problémem zkušenost,ale zvýšení ze 4 až k 5tis. otáčkám po sešlápnutí spojky určitě není normální Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jini Vloženo 5. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2009 Píšeš že tam máš čip, zkusil bych vrátit zpět origo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.